Annons
Annons

Försäljnings- och Marknadschef

Djurönäset

Djurönäset, ett av Sveriges största konferens och spahotell mitt i hjärtat av Stockholms skärgård, med 274 hotellrum, drygt 60 mötesrum och kapacitet för grupper upp till 450 personer. Vi är även ett Skärgårdsspa med 25-meters inomhuspool och varm infinitypool med fri utsikt över Kanholmsfjärden, gästhamnen och sjökrogen Sjöboden. Djurönäset utvecklas i snabb takt och är idag är ett hotell i toppklass som anordnar stora konserter med Sveriges artistelit på Djurönäsets egna eventområde – Folkparken.

Vi söker nu en engagerad och driven Försäljnings- och Marknadschef som vill vara en aktiv del i Djurönäsets expansiva utvecklingsfas. Vi söker dig som har jobbat i ledande befattning med försäljning inom hotell möten och upplevelser med dokumenterat goda resultat. Du trivs med att motivera och engagera medarbetare och i ditt team ingår 6 personer. Du kommer att vara ansvarig för att skapa tillväxt, försäljning och en konkurrenskraftig marknadsstrategi samt driva varumärkesbyggandet till en hög nivå. Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar till VD.

Din profil:
Vi söker dig som har några års erfarenhet som Försäljning- och Marknadschef och har försäljningserfarenhet från hotell- mötes och besöksnäringen. Du har tidigare ledarerfarenhet och är van att engagera, motivera och coacha säljteam. Du drivs av att skapa resultat, är målstyrd och van att sätta budget. Du har ett starkt affärs- och resultatdriv i kombination med känsla för service och kvalitet.

För att lyckas i rollen bör du vara öppen och tydlig i ditt sätt att kommunicera och skapa rätt förväntningar, likväl internt som externt. Du är en relationsbyggare med ett stort upparbetat kontaktnät. Du gillar att ligga i framkant och hänger med i trender och utveckling gällande marknadsföring. Du har erfarenhet av prissättning och yield management och kommunicerar obehindrat både på svenska och engelska.

Vi erbjuder dig ett spännande jobb i en vacker skärgårdsmiljö med 72 härliga kollegor.

Låter detta som du?
Välkommen med din ansökan snarast, urval sker löpande. I denna rekrytering samarbetar vi med Pointpeople Rekrytering och Executive Search. För ytterligare information vänligen kontakta Elisabeth Schmidt, 070-564 12 84.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02