Annons
Annons

Försäljningsansvarig (Sales Manager)

The Sparrow Hotel

Vill du arbeta i Stockholms förmodligen mest inbjudande och personliga boutique-hotell? Är du en person som tycker om utmaningar och strävar efter att vara unik och inte som alla andra?

Vi söker en nu en ny stjärna till vårt fantastiska team inom försäljning. Din roll som ansvarig för försäljning är enormt viktig och vi ser gärna du är en dedikerad person med en naturlig fallenhet och ett driv för försäljning.

The Sparrow Hotel, Stockholms färgstarka och chica boutiquehotell med varm, avslappnad och personlig service. Hotellet består av 88 rum och sviter, mitt i stan två minuter från Stureplan, nära allt och alla. Hotellets hjärta är vår franska vinbar och bistro skapad av Mathias Dahlgren. The Sparrow Hotel drivs av Grand Group, där även Grand Hôtel Stockholm och Lydmar Hotel ingår.

Vem är det vi söker?
Vi söker en driven försäljningsansvarig till the Sparrow Hotel. Som försäljningsansvarig kommer du att ansvara och utveckla hotellets försäljning. Tjänsten är både operativ och administrativ och du kommer att leda försäljningsarbetet och aktivt bidra till att vidareutveckla hotellet, engagera och inspirera övriga medarbetare och utveckla samarbetet med så väl befintliga som nya kunder samt fortsätta att skapa god tillväxt och lönsamhet. Som försäljningsansvarig hos oss tror vi att det är en stor fördel om du kommer med erfarenhet från hotellbranschen.

I tjänsten kommer du att:
• Ansvara för hotellets försäljningsbudget.
• Ha övergripande ansvar för hotellets försäljningsplan och segmentering.
• Leda och driva sälj och revenue möten.
• Utveckla och implementera säljplaner inom olika segment baserat på tillgång och efterfrågan.
• Rapportera och följa upp mål och resultat med fokus på befintliga kunder, ny-kunds bearbetning och food and beverage aktiviteter.
• Analysera hotellets marknadsposition och lägga fram förslag till förbättringar, förändringar och övriga åtgärder som behövs för att utveckla och driva företaget framåt.
• Vara involverad och delaktig i att utveckla strategier för marknadsföring, exempelvis sociala medier och content marketing.
• Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.
• Du skall vara bekväm i att arbeta själv delar av tiden och andra tider i fullt tempo med andra medarbetare.

Dina egenskaper
Vi söker dig med några års erfarenhet och goda resultat inom just försäljning. Troligtvis ifrån en ledande befattning. Du har en akademisk utbildning inom försäljning eller ekonomi.

För att lyckas i rollen har du digital erfarenhet och gärna jobbat mot såväl B2B som B2C.

Du är trygg i dig själv, är en lagspelare med hög synlighet, närhet, tydlig inom kommunikation och du är en god lyssnare.

The Sparrow Hotel är ett hotell med högt i tak och det är viktigt att du är enkel och okomplicerad som person och har förmåga att fortsätta att skapa så väl energi som arbetsglädje. Här jobbar vi i ett litet team där vi hela tider hjälper varandra och där teamwork är dreamwork. Det är viktigt att du är driven, resultatorienterad och lösningsfokuserad person. Vidare har du god affärsförståelse och förmåga att analysera resultat och nyckeltal.

Vad erbjuder vi?
En ansvarsfull tjänst som Försäljningsansvarig på ett av Stockholm mest personliga och inbjudande boutique-hotell. Som försäljningsansvarig så rapporterar du till VD och sitter med i hotellets ledningsgrupp.

Vi önskar att just du har:
• Erfarenhet av Sales Force, Delphi, Opera och Sales and Catering eller likvärdigt hotellbokningssystem.
• Erfarenhet från hotellbranschen.

Tjänsten är en tillsvidareanställning om 100%. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tillträde och lön enligt överenskommelse, vi följer kollektivavtalet.

Tycker du att detta låter intressant och vill veta mer eller söka direkt till VD, Christian Herslow på christian.herslow@thesparrow.se

Intervjuer sker löpande och sista ansökningsdag är den 27 augusti.

Varmt välkommen till oss på the Sparrow Hotel där vi tillsammans skapar Sparrow moments!

// Christian Herslow och Team Sparrow!

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02