Annons
Annons

Försäljningsansvarig

Elite Stora Hotellet, Örebro

Om Elite Stora Hotellet, Örebro
I en anrik byggnad från 1858, vackert belägen mitt i city intill Svartån och Örebro Slott erbjuder vi 133 moderna rum. Med fem minuters promenad från tåg och buss samt goda parkeringsmöjligheter alldeles intill hotellet förenklar ditt besök hos Elite Stora Hotellet. Hotellet erbjuder ett varierat restaurangutbud. Välj mellan à la carte restaurangen Slottskällaren, The Bishop’s Arms med ett stort öl- och whiskysortiment samt trevlig pubmeny eller besök vår italienska restaurang och café Paolo’s. För dig som vill ha puls så finns ett flertal barer, uteserveringar och nattklubbar belägna en kort promenad från hotellet. Söker du avkoppling så finns det fina promenadstråk längs med Svartån med möjlighet till flera vackra stopp längs med vägen bl a i Stadsparken, Wadköping och natursköna Oset, precis vid Hjälmaren.

Om tjänsten
Vi söker dig som är driven, orädd, engagerad och som har ett hjärta som klappar för försäljning. Vi söker en självgående försäljningschef som ska driva in affärer till anrika Elite Stora Hotellet i Örebro och City Hotel Örebro samt till Elite Hotels övriga 35 hotell. Du kommer att arbeta med affärsutveckling av befintliga kunder såväl som med att hitta nya affärer och nya kunder. Du kommer också ha ett nära samarbete med kongressanläggningen Conventum i Örebro som vi driver.

Elite Hotels är ett äkta entreprenörsbolag vilket betyder att du gillar att kavla upp ärmarna, att du har ett öga för att hitta försäljningsmöjligheter, att du gillar att förhandla och att du har mycket eget positivt säljdriv. Du kommer att vara en viktig del av vår nationella säljkår bestående av ett 30 tal säljare från norr till söder. Vi ser gärna att du är yrkesmässigt aktiv i Örebro i dag och att du har ett upparbetat affärsnätverk.

Vi är inget manualföretag utan det finns stora möjligheter för dig att påverka hur du utformar ditt arbete vilket vi tror får dig att trivas och bli ännu bättre på ditt jobb. Vi lägger därför stor vikt vid att du har god förmåga att prioritera och strukturera ditt arbete.

För att lyckas i rollen krävs det att du är en god lagspelare då du kommer att ha ett tätt samarbete med hotelldirektören, revenue managern, övriga avdelningschefer samt kollegorna i bokningen, konferensen och restaurangen.

Vi kan erbjuda ett roligt och stimulerande arbete där den ena dagen inte är den andra lik. Du arbetar med allt från avtalsförhandlingar och upphandlingar, att söka upp och vinna enskilda konferens- och gruppaffärer till att bygga långsiktiga kundrelationer och genomföra kundaktiviteter.

Tjänsten är en tillsvidare heltidstjänst och du rapporterar till hotelldirektören. Vi letar efter dig som har rätt drivkraft, personlighet och erfarenhet och du kommer att ha din placering på Elite Stora Hotellet Örebro.

Ansökningarna hanteras löpande så vänta inte med din ansökan om det känns som att du kan vara rätt person för jobbet.

Har du frågor om tjänsten kontakta Hotelldirektör & Regionchef Fredrik Thorsvret 070-970 08 30 eller HR chef Henrik Carlsson 0708 – 20 66 66

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02