Annons

Försäljningschef

Sälens Högfjällshotell och Gammelgården Hotell & Restaurang

Försäljningschef till Scandinavian Resorts – en resort i världsklass.

Var med på den spännande resan när Sälen blir internationellt!
Nu öppnar Sälens nya flygplats, Scandinavian Mountains Airport. Sälenfjällen är norra Europas största alpina skidområde och nu söker vi en driven och entreprenöriell person som ska ansvara för vår företagsmarknad, konferenser, event och nya utländska marknader.

Vi på Scandinavian Resorts; Sälens Högfjällshotell som välkomnat livsnjutare sedan 1937 och Gammelgården Hotell & Restaurang med anor från 1600-talet, är kända för vårt nöjesutbud, fantastiska matupplevelser och unika historia. Vi erbjuder en värld av upplevelser för livsnjutaren. En äkta resort där allt finns inom räckhåll; 13 prisbelönta restauranger och barer, Europas största After Ski, egen biograf, SPA, all tänkbar service såsom skiduthyrning, sportshop, Concierge mm.

Sälens Högfjällshotell, vårt ”Högis” är ett av fjällvärldens största mäss- och kongresscenter med plats för upp till 1000 sittande gäster. En mycket uppskattad plats för möten, konferenser, utbildningar, kick-offer, mässor och kongresser. Vi har 1 800 bäddar fördelade på Sälens Högfjällshotell, våra lägenheter på resorten och vårt systerhotell Gammelgården Hotell & Restaurang. Gammelgården kommer dessutom att expandera och just nu projekteras 80 nya rum, nya restauranger och möteslokaler.

Matupplevelser är en av våra passioner. Vi är proffs på kvalitativa mat- och dryckesupplevelser till många personer. Vi har 13 prisbelönta restauranger och barer, vilket gör att våra konferensgäster kan prova en ny restaurang varje kväll.

Vi kan event. Över 30 stora event arrangeras per år på Högis och vårt eventbolag Topeja Event & Catering levererar oförglömliga event till prestigefulla evenemang såsom Nordea Masters, Vasaloppet, ÅF Offshore Race. I över 25 år har vi haft värdskapet för Rikskonferensen ”Folk och Försvar” med ledande politiker och kungligheter. Vi är Sälens givna nöjescentrum med stora konserter och heta artister. När flygplatsen nu öppnar vill vi nå ut i världen!

Vem är du som vi söker?
En mycket driven, entreprenöriell person som kommer brinna för att göra Scandinavian Resorts till en internationell destination. Du har erfarenhet från besöksnäringen, hospitality eller konferens/eventbranschen. Du inspirerar gästen och förstår dess behov.

Denna nya roll är en spännande tjänst där du får vara med och utveckla strategin för att locka nya marknader till Scandinavian Resorts. Som person älskar du att ta kontakt med nya kunder och även att vårda de befintliga.

Ansvarsområden
• Vara en aktiv och närvarande säljare i befintliga marknader men även skapa nya.
• I första hand sälja in våra hotell i Sälen men även andra företag inom Scandinavian Resorts; vårt eventbolag Topeja Event, Stora Hotellet i Fjällbacka och Skärets krog och Café i Smögen.
• Skapa nya nätverk av kunder och nätverka inom besöksnäringen.
• Följa flygutvecklingen och verka för att öka mötesbokningar året runt.
• Vara en kreativ bricka i att skapa ett ”Sälen året runt”

Du ingår i vår ledningsgrupp och rapporterar direkt till VD. Till din hjälp har du konferenspersonal som tar hand om gästens program på plats.

Vi ser gärna att du
– Har erfarenhet från besöksnäringen och liknande tjänst
– Du har ett brett kontaktnät inom konferensmarknaden och besöksnäringen
– Du är flytande i engelska i tal och skrift
– Ditt entreprenörskap och driv är viktigare än att du har en formell utbildning

Din tjänst är baserad i Sälen. Om du inte redan bor här är detta möjligheten att byta livsstil och förverkliga drömmen om att jobba i fjällvärlden. Scandinavian Mountains Airport trafikeras av flyg från alla större städer i Sverige så det kommer vara enkelt att ta sig hit för nära och kära. Våra hotell ligger bara 18 minuter från gaten.

För frågor om tjänsten kontakta vår VD, Thommy Backner på tb@scandinavianresort.se. Tel: 0280-870 10.

Intervjuer sker löpande tills vi hittar rätt person. Ansök redan idag till tb@scandinavianresort.se

Läs mer om att jobba hos oss på Scandinavian Resorts här >>

SERVICE I VÄRLDSKLASS. För oss är service i världsklass att få varje gäst att känna sig speciell, ha kul och må bra. Det låter kanske lätt men det är en utmaning eftersom varje gäst och varje situation är unik. Vi studerar ständigt hur världens ledande hotell jobbar med sin personal och gästrelationer. Vi är överens om att vägen till framgång är engagerade medarbetare som vill göra det lilla extra. En medarbetare på Scandinavian Resorts är klok, varm, intresserad och initiativrik. Vi delar alla passionen för yrket och engagemanget för gästen.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02