Annons

Försäljningschef till Urban Deli

Urban Deli

Urban Deli är inte bara en restaurang, en matbutik eller en saluhall – Urban Deli är en blandning av allt detta. Idag finns vi i lite olika skepnader på Nytorget, i Sickla, på Sveavägen och på Centralstationen i Stockholm. På Urban Deli jobbar drygt 400 anställda idag med en och samma önskan och drivkraft, att ge gäster och kunder en upplevelse att minnas. Vårt fokus ligger på matglädje, service och ett personligt bemötande och vi bidrar med kunskap, intresse och åsikter. Våra kunder och gäster ska känna sig välkomna hos oss och miljön är färgstark och skön med en blandad publik.

Vi söker nu en driven och målinriktad Försäljningschef som vill fortsätta utvecklingen av vår catering- och eventverksamhet. I rollen Som Försäljningschef hos oss ingår eget säljarbete där du självständigt driver och utvecklar affärer, både nya och befintliga kunder. Du leder och coachar ett projektteam på 5 personer och ni arbetar tillsammans mot högt ställda mål med fokus på catering- och eventdelen som består av bl a konferens, festlokal och matstudio. Du har dagligen också ett mycket nära samarbete med vårt produktionskök samt övriga avdelningar. Placering är på Sveavägen 44 men du arbetar med samtliga våra enheter och rapporterar till VD samt är en del av vår ledningsgrupp.

Din Profil
Vi söker dig som har en hög affärsmässighet och ett kommersiellt tänkande med fokus på resultat och lönsamhet. Du drivs av att själv göra affärer och är trygg i din säljroll. Du sätter kunden i fokus och har lätt för att bygga långsiktiga relationer samt skapa förtroende hos kunden men också internt. Samtidigt har du en tydlig struktur i det du gör och arbetar metodiskt. Du har tidigare erfarenhet av strategiskt säljarbete, målstyrning och uppföljning av ett team. Du vet hur du skapar ett effektivt säljarbete och framgångsrik försäljning. Som ledare är du närvarande, du har en tydlig kommunikation med förmågan att inspirera och engagera medarbetare mot uppsatta mål. Du är en förebild för både ditt team och Urban Deli. Kvalitet och service är också viktiga ledord för dig.

Din bakgrund
Du är en senior säljare med erfarenhet från uppsökande verksamhet med goda resultat. Vi ser gärna att du kommer från kedjeförsäljning, såsom tex hotell. Erfarenhet från mötes/eventförsäljning är viktigt för att förstå verksamheten med projektledning och produktion. Meriterande är också ett brett kontaktnät i branschen. Tidigare ledarerfarenhet är en förutsättning för att lyckas i denna roll. Ett plus är om du tidigare på ett framgångsrikt sätt har byggt upp eller utvecklat en säljorganisation.

Låter detta som du? Välkommen med din ansökan senast den 31 aug 2019. Urval sker dock löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare. I denna rekrytering samarbetar vi med Pointpeople Rekrytering och Executive Search. För ytterligare information vänligen kontakta Helena Larson, 070-753 33 10.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02