Annons
Annons

Första receptionist

Fars Hatt i Kungälv

Vi söker en första receptionist till vårt nyförvärvade hotell i Kungälv, Fars Hatt.

Fars Hatt är ett av Sveriges äldsta hotell och ska under kommande åren genomgå kontinuerliga förbättringar och restaurering. Målet är ett gammalt hotell med alla moderniteter som gästerna förväntar sig utan att för den sakens skull ta bort själen från detta praktbygge.

Vem är du?
VI känner dig! Samma sekund som vi ses så förstår vi varandra. Du är bekväm i ett nära samarbete med ägaren, dennes familj och förstår värdet av att ett sådant samarbete. Du förstår att det kan vara snabba beslut samtidigt som att relationen endast fungerar med respekt och tolerans.

Du gillar att arbeta över gränserna och är inte alls bekväm i uttrycket ”det är inte mitt jobb”. Du trivs med att lära dig nya saker och anpassar dig efter de verktyg och hjälpmedel som finns. Att du vill utveckla men samtidigt förstår att Rom inte byggdes på en dag.

Du är inte rädd för att säga ifrån, för du vet att du gör det med hjärtat på rätt plats. Du värnar om företaget och dina kollegor men inser också, att om du inte delegerar och lär upp kollegorna, så kommer din roll bli otroligt mycket svårare.

Framförallt så förstår du service och värdskap. Du är en person med integritet och kan skilja på det privata och på det personliga och att våra gäster på hotellet alltid förtjänar ett glatt och genuint bemötande. Denna egenskap är så utvecklad att det smittar av sig till dina kollegor. Att du har tidigare erfarenhet från reception är något vi förutsätter.

Vilka är vi då?
Vi är ett familjeföretag som sedan 17 år äger och driver en rad olika hotellverksamheter.

Vi är ivriga och hungriga på att fortsätta utvecklas och vi vet att en framgångsfaktor är rätt man/kvinna på rätt plats.

Vi vet, att vi för rätt person, kan erbjuda arbetsplatser som är stimulerande och utvecklande.

Tjänsten
Tjänsten är primärt förlagd på dagtid, måndag-fredag. I rollen ingår sedvanliga receptionsuppgifter såsom incheckning, utcheckning, rumskontroller mm. I övrigt skall du som söker sätta och utveckla rutiner för övriga kollegor i receptionen, utveckla och driva merförsäljning samt sköta andra administrativa uppgifter.

Låter detta intressant? Är du den vi söker tror du? Sök!

Intervjuer sker löpande och vi tillämpar individuell lönesättning.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02