Annons

Förstärkning till försäljnings- och bokningsavdelningen

Sånga Hotell & Konferens

Vill du vara med och bygga Sveriges mötesplats för alla generationer där lantlivsupplevelsen står i fokus? Då är det här en tjänst för dig.

Sånga har nyligen öppnat upp med nytt koncept och nu söker vi förstärkning till vårt försäljningsteam. Vår vision är att Sånga ska vara en destination fylld av naturnära upplevelser för både företag och privatpersoner i alla åldrar. Mat och dryck i samhörighet med det moderna lantlivet står i fokus. Tillsammans med elementen skogen, jorden, vattnet och djuren vill vi erbjuda våra gäster oförglömliga upplevelser.

Vi söker dig som vill bli branschens bästa mötesrådgivare. Du har erfarenhet av försäljning och bokning inom besöksnäringen, helst av såväl konferens och event som privatgäster och du brinner för mötet med kunden. I de dagliga arbetsuppgifterna är du mötesrådgivare som offererar, prissätter, presenterar och hjälper konferensbokaren med både mötesupplägg, detaljplanering och fakturering. Visst receptionsarbete ingår även och det kan förekomma kvälls- och helgpass då och då. Goda kunskaper i svenska och engelska, både i skrift och tal är ett krav samt att du har bil och körkort. Du rapporterar till försäljnings- och gästserviceansvarig.

Som person älskar du gästkontakten. Du är en utvecklingsorienterad, noggrann, strukturerad och målfokuserad ”doer”. Du vill på ett professionellt sätt hantera förfrågningar och önskemål från våra kunder och du är en allkonstnär där ingenting sitter fast. Du har också en förmåga att planera och omprioritera när arbetsbelastningen är hög. Du är positiv och har förmågan att dela din energi med andra och du delar även våra värdeord: äkta – upplevelse – tillsammans.

Vi erbjuder dig ett spännande arbete i en vacker miljö vid Mälarens strand inom en hållbar och framtidsorienterad organisation. Här får du möjlighet att vara med och påverka och arbeta på Sånga som ser sina medarbetare som den viktigaste resursen för att skapa framgång.

Tjänsten är en heltidsanställning med början så snart som möjligt, dock senast söndag 10 oktober. För mer information om denna tjänst är du välkommen att ta kontakt med vår Försäljnings- och Gästserviceansvarig Amelie Lagerqvist på amelie.lagerqvist@sanga-saby.se

Din ansökan i form av CV och ansökningsbrev skickar du via ansökningsknapp nedan, dock senast den 2021-10-10. Intervjuer görs löpande. Vi ser fram emot din ansökan!

PSST.. vi söker även andra tjänster så kika in på vår hemsida www.sanga-saby.se om du är sugen på någon annan tjänst än denna.

Sånga erbjuder 27 konferenslokaler i olika storlekar, 143 hotellrum med 260 bäddar samt en fantastisk lada, en stor trädgård, en ekpark, skog och åkermark som ger oändliga möjligheter för utveckling av produkten.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

 

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02