Annons
Annons

Förstärkning till vår Systemsupport sökes

Ligula Hospitality Group

Ligula Hospitality Group söker förstärkning till vårt interna supportteam, med placering i Stockholm.

I supportteamet svarar du och övriga på frågor från kollegor på våra hotell, som rör hotellsystemet (PMS) och de system som är kopplat till PMS. I arbetet ingår bland annat laddning av priskoder och andra artiklar i PMS och övriga system, konfigurering av nya hotell samt att utbilda och informera användarna inom företaget. Vi arbetar ständigt för att utveckla och höja kvaliteten i våra system, vilket du ansvarar för tillsammans med övriga i teamet. En del av arbetet görs i samarbete med våra systemleverantörers supportavdelningar.

Vem är du?

Struktur, dokumentering, support och uppföljning låter som musik i dina öron och du brinner för att hjälpa dina kollegor på hotellen att förstå och nyttja våra system på bästa möjliga sätt. Du har en pedagogisk framtoning i dina kontakter med andra och är lyhörd och lösningsorienterad.

Vi ser gärna att du som söker tjänsten har utbildning inom IT, ett generellt stort intresse för IT och är tekniskt lagd. Logik ingår mycket i vårt dagliga arbete och mycket handlar om att våga testa sig fram och sätta ihop 1+1 för att få sitt svar. I ditt vardagliga arbete krävs goda kunskaper i MS Office samt i det Svenska och Engelska språket, såväl i tal som skrift.

Tjänsten passar dig med god kommunikationsförmåga, samt ett anpassat sätt att hantera situationer och personer på olika kunskapsnivåer. Du behöver tycka om att hålla ordning och reda samt tycka att kvalitet är viktigt. Ett krav är att du är flytande i svenska och engelska, både tal och skrift. Inom Ligula är vårt mål att överträffa våra kunders och gästers behov och önskningar, vilket även blir ditt mål i arbetet. I den här positionen är dina kollegor dina ”gäster”.

Ditt uppdrag

Rollen som systemsupport innebär att projektleda och styra arbetet i samband med implementering och driftsättning, samt att koordinera och utbilda våra hotell tillsammans med våra leverantörer.

Vi arbetar med PMS HotSoft från Hoist. Vi ser gärna att du ska ha arbetat minst 3 år i HotSoft eller liknande PMS.

Tjänsten är placerad på Sälj- och Marknadskontoret i Stockholm där du är en del av ett kontorsteam på ca 12 personer.

Ansökan

Tjänsten är en projektanställning till 31 december 2019 på 100 %.

Ansökan görs via Ligulas hemsida. Ansök här! 
Sista ansökningsdatum är 12 februari 2019, intervjuer görs löpande. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Frågor om tjänsten besvaras av Lina von Bahr, Commercial Director, via mejl lina.vonbahr@ligula.se eller telefon 0705-44 89 48

Ligula Hospitality Group

Ligula Hospitality Group AB är moderbolag i en koncern som äger, förvaltar och utvecklar koncept och varumärken inom hotell- och restaurangnäringen. Vi driver hotellverksamhet under varumärkena ProfilHotels, Collection by Ligula, Good Morning Hotels, Motel L och Apartments by Ligula. Dessutom är vi franchisetagare till två enheter i kedjan Park Inn by Radisson. I anslutning till hotellen driver vi också restaurangverksamhet under varumärken som Angelini, Pipes of Scotland, La Gare, Plaza Grill, The Side Bar, The Library Bar och Sofiehof.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02