Annons
Annons

Front Desk Manager

Time Hotel

Familjeägda Time Hotel i Stockholm erbjuder 144 hotellrum varav 15 är studios för långtidsboende. Hotellet har en lobbybar, två konferenslokaler, relaxrum samt externt garage. Vi är ett 4-stjärnigt hotell med en härlig mix av såväl affärs- som fritidsresenärer. Vi driver även Grow Hotel i Solna Strand samt Hotel Park Astoria i Enköping. Ambitionen är att växa med ytterligare hotell. Hotellen ingår i Best Western Hotels & Resorts som är en av världens största hotellkedjor med över 4000 hotell runt om i världen. I Skandinavien finns idag 152 hotell.

Vi söker en inspiratör som med energi och glädje kan vidareutveckla och entusiasmera sina medarbetare på vårt hotell som firade 10-års jubileum förra året. Som Front Desk Manager har du det övergripande ansvaret för att bästa service ges vid hotellets reception, konferensservice samt i vår lobbybar. I ditt arbete ingår att leda, fördela och planera det dagliga arbetet.

Arbetsuppgifter
Du har personalansvar med schemaläggning och arbetar såväl administrativt som operativt.
Du har god erfarenhet från tidigare arbeten i hotellreception, gärna en tid i arbetsledande befattning. Som person gillar du att ta ansvar, organisera och är duktig på att planera verksamheten.
Du är ambitiös, utåtriktad och har en förmåga att coacha din personal och skapa en positiv stämning på arbetsplatsen.
Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Goda kunskaper i hotellbokningssystem är även en förutsättning. Om du har en relevant utbildning inom området så är det meriterande.

Vi är en liten organisation och du arbetar nära Ägare/Hotel Manager. Tjänsten ingår i ledningsgruppen där du kommer att vara delaktig i framtida beslut om hotellets utveckling. Lön enligt överenskommelse och tillträde omgående. Urval sker löpande, vi rekommenderar därför att du snarast skickar din ansökan till: reshi.chibba@timehotel.se

Frågor om tjänsten besvaras av Ägare/Hotel Manager, Reshi Chibba, reshi.chibba@timehotel.se, 070-880 23 73. Se även www.timehotel.se

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02