Annons

Front desk manager

Om Nobis Hotel

Med 201-rum är hotellet Nobisgruppens 5-stjärniga flaggskepp. Nobis Hotel består av två magnifika och historiska byggnader med ett unikt läge på Norrmalmstorg. Nobis Hotel är ett samtida lyxhotell. Nobis Hotel är en plats för medvetna affärsresenärer, nöjessökande turister samt stockholmare. På hotellet finns utöver hotellverksamhet restaurangerna NOI och Bino, samt vår välbesökta Lounge och Guldbar. Vi erbjuder även fem unika mötesrum med vacker utsikt över Norrmalmstorg.

Tjänsten

Vi söker nu en Front Desk Manager. Du blir den strukturelle ledaren som med vägledning och coachning får sitt team att konsekvent leverera på högsta möjliga nivå. Du arbetar nära hotellchef och har en nyckelroll i den fortsatt positiva utvecklingen hotellet har. Du sätter strategier och utför dessa. Du befinner dig i drift, sida vid sida med ditt team. Tack vare din goda tidsplanering avsätter du rätt tid till rätt uppgift.

Du kommer att ansvara för Receptionspersonal, concierge, porters och doorman.

Arbetsuppgifterna är varierande och består bland annat av

  • Schemaläggning, ink. daglig uppföljning
  • Budgetering, uppföljning och rapportering
  • Hantering av provisioner
  • Fakturering
  • Loopon & Tripadvisor
  • Upsell (merförsäljning) med coachning
  • Administrering av lojalitetsprogram
  • Checka in- och ut gäster och vara deras trygghet under sin vistelse.

Om dig

Du andas gästnöjdhet, vilket genomsyrar ditt arbetssätt. Du vet också att en välorganiserad arbetsplats, med tydliga rutiner är grunden till att skapa fantastiska resultat. Vi söker dig med inställningen ingenting är omöjligt. Vi ser gärna att du har en positiv energi som smittar av sig på både medarbetare och kunder.

Du har jobbat som Front Desk Manager i flertal år, och vill nu utvecklas och leda ett högpresterande team på ett av Stockholms främsta hotell där majoriteten av gästerna kommer från andra delar av världen.

Övrigt

Tjänsten är heltid med varierande arbetstider (dag, kväll och helg). Placeringen blir på Nobis Hotel med Norrmalmstorg som granne. Lön enligt överenskommelse.

Intervjuer och urval kommer ske löpande varför vi ber dig skicka cv och personligt brev så snart som möjligt. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

ÄR DU DEN VI SÖKER?

Skicka då in dina ansökningshandlingar till petter@nobishotel.com

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02