Annons
Annons

Front Desk Manager

Courtyard by Marriott

Älskar du känslan av att var en centralfigur för våra gäster med mycket personlig kontakt, utveckla vår service ytterligare och vara daglig ledare i frontlinjen? Välkommen – vi söker nu en driven och gästorienterad Front Desk Manager.

Courtyard by Marriott är ett modernt affärshotell med 279 hotellrum samt stora och flexibla mötesytor och det egna restaurangkonceptet Björk Bar & Grill. Hotellet är beläget på Kungsholmen i Stockholm. Hotellet arbetar hårt med fortsatt positionering som det naturliga valet bland internationella hotell i Stockholm för energiska och målmedvetna resenärer med höga servicekrav.

Nu söker vi en driven och gästfokuserad Front Desk Manager med tydligt fokus på gästnöjdhet och goda ledaregenskaper. I tjänsten ingår drifts- och personalansvar för vår hotellreception. Som Front Desk Manager kommer du att ansvara för ett lojalt och gästorienterat team och ditt fokus skall ligga på en ständig förbättring av vår gästservice samt ökad Guest Satisfaction Score. Ditt främsta mål är att skapa Stockholms bästa hotellreception, såväl att arbeta i som att möta på din resa. Receptionen är en av våra absolut viktigaste delar i hotellet och har stor betydelse för den totala gästupplevelsen.

Vi söker dig som är passionerad, gästfokuserad och har ett sinne för detaljer och tydliga rutiner. Som person är du utåtriktad och kommunikativ. För att lyckas i rollen bör du ha flerårig erfarenhet från en liknande roll med personalansvar inom hotellbranschen. Du har en välutvecklad förmåga att coacha dina medarbetare såväl som en stark relationsbyggande ådra då du har många kontaktytor främst externt men också internt. Självklart talar och skriver du engelska obehindrat då vi arbetar i en internationell miljö, med både internationella gäster och medarbetare.

Tjänsten är på heltid med tillträde omgående. Arbetstiden är varierad men med tyngdpunkt på vardagar. Helgtjänstgöring och kvällar förekommer dock också och ditt arbete är till större delen förlagt ute i fronten som ett naturligt ansikte för våra gäster, för att bygga ett starkare förhållande till våra mest lojala gäster och vara den naturliga länken i våra gästrelationer. Du erbjuds fast lön samt ytterligare rörlig bonus. Courtyard by Marriott har självklart kollektivavtal samt erbjuder friskvårdsbidrag och bra förmåner bland våra hotell runt hela världen. Du rapporterar till Rooms Division Manager och ingår i Head of Departments-gruppen samt som Duty Manager på hotellet.

För mer information eller ansökan kontakta Hotelldirektör Martin Åkesson, 070 9772784, martin.akesson@marriott.com

Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Tillträde snarast dock senast 1/5 2018.
Varmt välkommen med din ansökan!

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02