Annons

Front of House Manager

First Hotel Jönköping

Brinner du för hotellverksamhet och ledarskap? Jobbar du inom hotell och restaurang och vill utvecklas i din karriär? Då har vi rätt jobb för dig!

Om jobbet
First Hotel Jönköping söker nu en Front of House Manager. Vår vision är att vara Jönköpings naturliga val av hotell & konferensanläggning. Hotellet har 111 hotellrum, 11 konferensrum, gym, bastu och restaurang.

I rollen som Front of House Manager har du ett helhetsansvar för reception, bokning, konferens och restaurang.

Du ansvarar för den dagliga driften, utveckling, försäljning och resultat på dina avdelningar. Du har god ekonomisk kunskap och förståelse samt är prestigelös, kan delegera och älskar att se andra utvecklas. Problemlösning och att vara spindeln i nätet är saker du är van vid och för dig är 100% gästfokus en självklarhet. Du inspirerar dina medarbetare till goda resultat samtidigt som du alltid jobbar för en hög medarbetarnöjdhet. Erfarenhet från Revenue Management ser vi som ett krav.

Du är bra på att skapa goda förutsättningar för ditt team och få dina medarbetare att växa och ha roligt på jobbet dygnet runt.

För att trivas i och lyckas i yrkesrollen som Front of House Manager behöver du ha ett utpräglat sinne för service och ser en naturlig koppling mellan ett gott ledarskap, gästfokus och en lönsam affär.

Du är även en person som gillar att leda i förändring och har viljan att vara med och bidra till att skapa den varma atmosfären och den härliga teamkänslan som gör att hela hotellet blir framgångsrikt.

Du har en positiv energi som sprider sig och inspirerar andra runtomkring dig och du är nyfiken och engagerad som person. Du behöver ha ett strukturerat arbetssätt och vara en person som naturligt bidrar till ordning och reda både i ditt och omgivningens arbete. Som person är du även handlingskraftig och lösningsorienterad och trivs med att snabbt fatta beslut. Det är viktigt att du tycker om att arbeta i en driftsorienterad miljö med högt tempo samt att du uppskattar en blandning av strategiskt och operativt arbete.

Service är din passion och genom ett närvarande ledarskap motiverar du hela teamet till att leverera hög service till våra gäster. Du sitter med i ledningsgruppen och har tätt samarbete med övriga avdelningsansvariga. Du rapporterar direkt till hotelldirektören och ersätter i hennes frånvaro.

Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift. Kunskaper i övriga språk är självklart en stor fördel.

Vi ser gärna att du idag arbetar som receptionschef eller hotellchef och är redo för nya utmaningar. Meriterande är om du har gått en utbildning inom Hotel Management.

————————————————————

Om anställningen & Arbetsplatsen
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning
Läs mer om hotellet på First Hotel Jönköpings hemsida

Kvalifikationer & krav
Arbetslivserfarenhet
– Hotellchef: 1-2 års erfarenhet

Språk
– Svenska
– Engelska

SÖK JOBBET
Ansök via mejl till: platschef@jonkopinghotel.se

Rekrytering sker löpande så sök redan idag. Varmt välkommen till First Hotel Jönköping.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02