Annons

Front Office Manager

Story Hotel Studio Malmö

Vi söker dig med helhjärtad passion för service och en naturlig ledarskapsförmåga

I oktober 2016 öppnade Story Hotel Studio Malmö. Hotellet erbjuder 95 rum med restaurang och Sky Bar med en spektakulär utsikt på 14:e våningen. Hotellet är en del av STUDIO på Universitetsholmen och erbjuder en lekfull och kreativ hotellprodukt. Story Hotels finns också i centrala Stockholm och i Sundbyberg, alla med en personlig hotellupplevelse med individuellt designade rum, inspirerade av konst och musik samt med en urban och lättsam atmosfär som får varje gäst att känna sig välkommen! www.storyhotels.com. Sedan april i år är Story Hotels en del av Hyatt Hotels Corporation och varumärket JDV by Hyatt som ingår i Hyatt´s independent collection portfolio.

Vi söker nu en Front Office Manager som älskar service och att alltid överträffa gästens förväntningar. Du har en hög drivkraft i kombination med ett ödmjukt ledarskap. Du trivs med att inspirera och entusiasmera dina kollegor och tillsammans arbetar ni mot tydliga mål. Du ansvarar för den dagliga driften av receptionen, leder och fördelar arbetet inom Front Office samt säkerställer vår höga service- och ambitionsnivå. Du gillar att arbeta proaktivt, ser möjligheter och tillsammans med VD driver du utvecklings- och förbättringsprojekt på hotellet. Du har budgetansvar för din avdelning, ser till att våra effektivitetsmål upprätthålls samt rapporterar till VD.

Din profil och bakgrund
• Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet i en ledande roll inom hotellreception
• Engagerad och närvarande ledare
• Strukturerad och välorganiserad men samtidigt flexibel och lösningsorienterad
• Som person är du utåtriktad och positiv
• Hög kommunikativ förmåga
• Du är en genomförare och självgående
• Resultatorienterad och van att jobba med budget och resultatmål
• Goda språkkunskaper i engelska och svenska i såväl tal som skrift

Låter detta som du?
Välkommen med din ansökan senast 15 augusti. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare så vänta inte med din ansökan. I denna rekrytering samarbetar vi med Pointpeople Rekrytering & Executive Search. För ytterligare information och frågor, vänligen kontakta Helena Larson, 070-753 33 10

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02