Annons

Front Office Manager

Djursholm Country Club

Ansökan
Watersheds har åtagit sig uppdraget att rekrytera en Front Office Manager till Djursholms Country Club. Ansökan sker via ”Ansök här”-knappen nedan.

I den anrika Villa Pauli – som kan sägas vara skapelsen av en eklektisk blandning av kärleksfulla arvingar, modiga entreprenörer, intellektuella läkare, banbrytande arkitekter och kreativa konstnärer – realiserades för några få år sedan idén om att bilda och driva en i världsklass modern, lyxig, internationell och inte minst omsorgsfullt välkomnande privat medlemsklubb inte bara för familjens samtliga medlemmar i alla åldrar men även för privatmedlemmens företag och affärsmöten.

Namnet på denna klubb blev Djursholm Country Club som idag erbjuder sina medlemmar allt från restaurang, bar, hotell och konferens till faciliteter och aktiviteter så som gym, padel, tennis, bastubåt och barnunderhållning. Klubbens medarbetare vilka utgör dess viktigaste resurs – oavsett avdelning eller arbetsuppgifter – har både service och värdskap i sitt DNA och är lösningsorienterad med medlemmarnas bästa inför ögonen. På det sättet aktualiserar de dagligen med samlad kraft klubbens vision om att ge medlemmarna oförglömliga upplevelser utöver det vanliga och därav dess slogan att skapa långtstående minnen för kommande generationer.

Djursholm Country Club är nu på jakt efter en strukturerad och ordningsam Front Office Manager som med energi, glädje och inte minst yrkesstolthet tar sig an ansvaret att ge klubbens medlemmar det bästa tänkbara värdskapet. Därför har den tilltänkta kandidaten ett övergripande ansvar för det pulserande hjärtat av klubben, det vill säga receptionen. Kandidaten förväntas alltså att leda, fördela, planera och genomföra det dagliga arbetet på ett sådant sätt som höjer prestandan.

Ett kommersiellt sinne i parallell med ett kundorienterat fokus
Djursholm Country Club tror att du har ett utpräglat sinne för att göra smarta affärer och nå lyckade avslut samt en hög ansvarskänsla och intensiv vilja att arbeta och prestera målstyrt. Du är inte bara socialt och kommunikativt driven utan även prestigelös relationsbyggare och så klart kundorienterad och serviceinriktad. Du har en positiv energi och ett mod att testa nya saker med risk för att det kan gå fel eller riktigt rätt. Du är engagerad och finner lösningar till medlemmarnas behov och önskemål genom att alltid vara nyfiken och proaktiv.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
1. Du har god erfarenhet från sedvanliga arbetsuppgifter i reception, gärna en tid i arbetsledande befattning.
2. Du ska ansvara för klubbens all kommunikation med dess medlemmar såväl telefonledes som mejlledes.
3. Du ska hantera restaurang-, hotell- och konferensbokningar, in- och utcheckning samt conciergefrågor.
4. Du ska hantera både interna och externa event, varför tidigare arbeten inom hotell eller gästvänlighet och -frihet är meriterade.
5. Du ska hålla en vakande hand över kontorsvaror och -material i huset och se till att exempelvis skrivaren fungerar och dess papperskassett inte är tom på kopieringspapper.
6. Du ska skapa en god och harmonisk stämning som genomsyrar hela huset.

Dina personliga egenskaper
1. Du älskar att gå längre än förväntat för att på det sätt åstadkomma magiska resultat.
2. Du är modig och tvekar inte för en sekund att ta ett avgörande beslut.
3. Du är ambitiös, utåtriktad och har en förmåga att skapa en positiv stämning i huset.
4. Du behärskar det svenska och engelska språket i både tal och skrift.
5. Du har goda kunskaper i Officepaketet och känner dig bekväm att arbeta i Mac.
6. Om du har kunskaper i bokningssystemet Hotsoft och kassasystemet Trivec så är det meriterande.

Övrigt
Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid med start omgående. Du blir direktanställd av Djursholm Country Club med vilken du även förhandlar lön. Provanställning tillämpas.

Urval sker löpande varför vi rekommenderar att du snarast möjligt skickar din ansökan via vårt rekryteringsverktyg. (Vi tar inte emot ansökningar via mejl eller telefon). Svara på alla frågor och se till att du är anträffbar på mejl så snart som vi kallar till intervju.

Frågor
Har du frågor om tjänsten? Kontakta:
Michel Rizk
michel.rizk@watersheds.se
070 – 670 20 31

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02