Annons
Annons

Front Office Manager

Clarion Hotel Post

Vi är glada att berätta att vår kollega och Guest Service Manager är handplockad till nya uppdrag inom Nordic Choice och därför söker vi på Clarion Hotel Post nu en ny superkollega och ledare till vår reception. Vi söker dig som vill utvecklas med oss och Nordic Choice. Har du erfarenhet som ledare av stora arbetslag och jobbat i mångkulturella team är det fint. Är du en person med sinne för affärer, ordning & detaljer och som är rolig och arbetsam då är du vår nya kollega.

Våra mål är skyhöga och du kommer mötas av ett arbetslag fullt av galet roliga och varma kollegor som varje dag går de extra stegen för att leverera gästupplevelser som på riktigt är utöver det vanliga.

Guest Service Manager (Front Office Manager) rapporterar till Hotellchef och är en del av hotellets avdelningschefsgrupp. Du behöver vara redo för och och tycka det är kul att utföra alla de arbetsuppgifter som åligger avdelningen.

Tjänsten innefattar:
• Att genom det dagliga arbetet säkerställa att våra gäster vill komma tillbaka och supportera övriga driftsavdelningar!

• Att tillsammans med övriga kollegor i receptionen ge härlig service och bemötande till hotellets alla gäster på plats, i telefon och över webb.
• Upprätthålla och utveckla receptionens rutiner i syfte att lyckas med våra mål och vara en fin och rolig arbetsplats.
• Att genom glad energi bidra till massor av arbetsglädje
• Att tillsammans med övriga kollegor på avdelningen ansvara för och upprätthålla en hög brand- och personsäkerhet för hotellets gäster och medarbetare, samt att vara uppdaterad och kunnig i hotellets brand- och säkerhetsrutiner.
• Ansvar för rekrytering och introduktion av nya kollegor samt vidareutveckling nuvarande kollegor i receptionen
• Att söka och ta till dig information som rör avdelningens och hotellets verksamhet och delta på möten och utbildningar.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning. Helgarbete ingår.

Clarion Hotel Post har kollektivavtal med Unionen och du anställs inom ramen för detta avtal.

Sök direkt och det innan den 23 juni 2022. Intervjuer hålls löpande.

Det finns en anledning till att det är just du som önskar att jobba i Nordic Choice Hotels. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 13.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan!

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02