Annons
Annons

Front Office Manager

NO VI Resort

Front Office Manager till Gotlands största Resort
Vi söker nu en Front Office Manager (Receptionschef) över sommaren på heltid med. Vi söker dig som alltid ser möjligheter och lösningar i alla dagliga utmaningar som dyker upp och som alltid har gästnöjdheten i fokus. I denna tjänst så ingår ansvar över reception samt bokning, som Front Office Manager och stöttar Hotellchefen när det behövs. Vi söker därför en erfaren receptionschef från större hotell eller liknande miljö som vill bidra till vår fortsatta resa och se till att vi alltid levererar en upplevelse och vistelse i högsta klass.

Arbetsuppgifter
Våra ambitioner är höga och som Front Office Manager leder du receptionen och dina medarbetare till att leverera service som överträffar våra gästers förväntningar varje dag, hela tiden med glimten i ögat. Vi söker dig som är en driftig och serviceminded ledare som sprider glädje och professionalism till dina kollegor. Du kommer få gott stöd av hotellchefen och tid att lära känna de olika delarna som innefattas inom detta område.

I rollen som Front Office Manager ingår bland annat:
• Övergripande ansvar för receptionen och dess personal samt fastighetsteamet
• Bygga och säkerställa drift, rutiner mm
• Ekonomisk uppföljning och rapportering, godkännande tidrapporter
• Schemaläggning och bemanningsplanering
• Säkerställa gästnöjdhet, hantera klagomål och säkerställa att receptionen håller hög kvalitet
• Operativt arbete i reception, gästkontakt och förstklassig service
• Onboarding och upplärning av nya kollegor
• Försäljning i shopen
• Kontakt med bostadsrättsföreningen, ägare och lokala leverantörer
• Övriga för en hotellreception förekommande sysslor

Vem söker vi?
Vi söker dig som har ett stort driv och engagemang och som gärna utvecklas vidare i din ledarroll. Vi värdesätter högt lojalitet och proaktivitet och att du stöttar dina medarbetare i deras arbete och själv är prestigelös och van att kavla upp armarna och hugga i när så krävs. Vidare trivs du med att vara ansiktet utåt och att vara närvarande bland såväl gäster som personal.

I din roll som Front Office Manager arbetar du strukturerat och är en god samordnare av såväl arbetsuppgifter som beläggning med följande erfarenheter:
• Receptionschef inom hotellbranschen alt. kursgård eller events
• Utbildning inom turism, marknadsföring eller försäljning (meriterande)
• Erfarenhet av Hotsoft (meriterande)

Då vi har många internationella kontakter är det viktigt att du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift och vi önskar att du har god datavana och erfarenhet av hotellsystem.

Personliga egenskaper vi värdesätter är att du är lösningsorienterad och brinner för värdskap, förstklassig service och långsiktiga relationer. Vi ser även att du är en trygg ledare som får personalen att utvecklas och göra sitt bästa och du är kommunikativ och coachande i ditt sätt. Vi letar efter en stark karaktär till tjänsten som har sprudlande energi. Det är din personlighet, din drivkraft och vilja som kommer att vara avgörande. Du rapporterar till Hotellchefen.

Du erbjuds
Detta är en unik möjlighet för dig som önskar att bo och arbeta i sommaridyllen Visby. Har du inte eget boende hjälper vi till att lösa det och boendebidrag kommer erbjudas liksom tur & returresan. Anställningen är minst Juni- September men arbete under hösten kan diskuteras. Anställning med kollektivavtal, Unionen. Lön efter överenskommelse. Boende finns!

Du söker genom att maila oss direkt till josefin.almqvist@noviresort.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Novi Resort
Novi Resort är ett fyrstjärnigt hotell beläget i ett vackert parkområde precis intill havet endast 1 km norr om Visby ringmur. Hotellet har 125 rum fördelat på 71 bungalows och 54 lägenheter. På anläggningen finns bland annat två restauranger, två barer, ett café, utomhuspool, jacuzzi och gym. Novi Resort är säsongsöppet och har i år öppet april till december.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02