Annons

Front Office Manager

Zleep Hotels

Nu har du chansen att bli en del av Zleep Hotel´s team i Upplands Väsby

Vi söker en engagerad och erfaren Front Office Manager till Zleep Hotel Upplands Väsby, som utstrålar positivitet, energi och har en förmåga att sprida glädje runt sig.
Vill du vara en del av en hotellkedja i en informell miljö, där god humor värdesätts i vardagen?

Zleep Hotel Upplands Väsby är en del av en internationell kedja med stora utvecklingsmöjligheter. Det är tal om en fast anställning och det är stora möjligheter för att få en fantastisk utveckling. Din arbetsplats är belägen i Upplands Väsby, 10 minuter från stationen.

Som Front Office Manager kommer du ha ett stort ansvar i ledningen av hotellet och personalen. Vi vill att du med ett leende på läpparna erbjuder våra gäster en oslagbar service, att du är engagerad i ditt arbete och är självständig, tillmötesgående och flexibel. Att du har du en positiv utstrålning och är bra på att hitta lösningar, att du är en god lyssnare, öppen och ärlig ser vi som självklara egenskaper.

Front Office Manager, ansvarsområden är främst:
• Ansvarig tillsammans med Hotel Managern att säkra att hotellet drivs optimalt
• Löpande kvalitetskontroller av rummen och gemensamma områden
• Säkra en personlig och tillmötesgående service till alla gäster
• Korrekt bemanning och utarbetad schemaläggning i hänsyn till överenskommelse
• Ansvarig för att skapa en motiverande och uppskattad arbetsmiljö, samt att säkra att våra värderingar och vår arbetskultur syns på hotellet
• Hantera eventuella klagomål och säkra en god gästrelation via bl.a. ReviewPro
• Ansvarig för korrekt upplärning samt löpande uppföljningar av medarbetarnas kompetenser
• Varubeställningar till hotellet och personalen
• Operativa kunskaper är ett stort plus – men inte ett krav

Vi erbjuder:
• Ett utmanande jobb i en av Skandinaviens mest utvecklande hotellkedjor
• Professionella såväl som personliga utvecklingsmöjligheter
• En god arbetsmiljö och engagerade kollegor
• En oformell ton i en effektiv och fokuserad miljö där god humor och ett glatt humör är något som vi värdesätter högt i vardagen

Har du några frågor om positionen är du välkommen att kontakta Alexandra Högberg, Hotel Manager på Zleep Hotel Upplands Väsby på e-mail: alh@zleep.com

Ansökan skickas via länk.

Vi håller intervjuer löpande, sök nu! Vi ser fram emot att höra från dig.

Zleep Hotels A/S
Zleep Hotels är en del av Deutsche Hospitalitys brandfamilj. Zleeps vision är att alltid leverera kvalité, service och design till ett bra pris för alla. Idag består hotellkedjan av 12 hotell i Danmark och ett i Sverige, och tre nya hotellprojekt är redan offentliggjorda. Målet är att driva 40 hotell i 2025. För att kunna uppnå detta mål, måste Zleep Hotels kunna bevisa sina kompetenser för att framstå som en attraktiv franchisegivare, samarbetspartner och investering.

Deutsche Hospitalitys investering i Zleep Hotels är en godkännelsestämpel för framtida fastighetsägare och samarbetspartners.

Utöver Zleep Hotels, omfattar paraplyverksamheten Deutsche Hospitality, fyra kända hotellkedjor: Steigenberger Hotels and Resorts, MAXX af Steigenberger, Jaz in the City og IntercityHotel. Deutsche Hospitalitys portfölj omfattar idag över 130 hotell på tre kontinenter.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02