Annons

Front Office Manager

Blique by Nobis Hotel

Du blir en nyckelperson i vårt förändringsarbete, där vi fortsätter att bygga en stark företagskultur som skall ta Blique by Nobis Hotel in i framtiden.

Efter en lång tid med pandemin i ryggen blickar vi framåt mot en annorlunda marknad, som vi anser kommer vara stark inom vårt segment. Därför har vi högt ställda krav i denna rekrytering.

Initialt kommer du att ansvara för planering, rekrytering och uppbyggnad av Front Of House, vilket inkluderar frontdesk, service management och switch board. Du rapporterar till COO, och ingår i ledningsgruppen.

Dina ansvarsområden är:
• Daglig drift, och utveckla framgångsrika rutiner.
• Kvalitetssäkra 4-stjärnig servicenivå-/upplevelse.
• Budgetering för avdelningar under Front Of House.
• Skapa och upprätthålla träffsäker kommunikation, mellan berörda avdelningar.
• Ledarskap, med ansvar att säkerställa medarbetarnas förutsättningar att lyckas med sina arbetsuppgifter på bästa möjliga sätt.
• Hantera Marriotts lojalitetsprogram, samt se till medlemmarnas bästa.
• Administrera provisioner, och agenter.
• Affärsutveckling tillsammans med ledningsgruppen.
• Hotellsystem, och övriga verktyg.

Om dig:
Du har/haft chefsroll inom hotell, med ansvar för Front Of House. Du är en stark ledare som motiverar anställda att känna sig trygga i att leverera en 4-stjärnig servicenivå dygnet runt. Du har kompetens, drivkraft och mål att utveckla avdelningen till den bästa i sitt slag. Har gedigen erfarenhet av Front office management, gärna erfarenhet av Opera Cloud eller Opera.

Vi ser fram emot din ansökan som skickas till COO,

Anna.bjorklund@bliquebynobis.se

Senaste ansökningsdag är 15/7 2021, och intervjuer med kandidater sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än angivet.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02