Annons
Annons

Front Office Manager At Six

At Six

We wrote this ad in Swedish but if your first language is English, we would love to hear from you too.

För ett år sedan öppnade vi At Six på Brunkebergstorg mitt i centrala Stockholm. En succé som vi vill göra ännu bättre. Och till det behöver vi dig. Vi söker dig som fattar vår ambition; att skapa extraordinära serviceupplevelser som människor pratar om och vill återuppleva. Dig som är med på vad en samtida lyxupplevelse innebär. Att den kan vara informell, personlig och samtidigt alltid on point. Vi söker dig som vill vara med och utveckla vår serviceupplevelse, skruva på den, twista till den, utmana den och göra den ännu bättre, varje gång. Vi söker dig som kan leda vår reception med bravur.

Med endast ett år som öppet hotell har vi inga traditioner, ingen som säger ”vi gör såhär, för vi har alltid gjort så”. Vi välkomnar ett vågat tankesätt, ett samtida, ett nyskapande, ett tankesätt som symboliserar nästa nivå av lyx. Våra ledare är en bred blandning av personer och behöver kunna hantera och inkludera en ännu bredare skara anställda. Och våra ledare behöver mod. Vi söker en person som är modig i sin ledarstil, som kan erkänna när det har gått fel och som kan backa sin personal, förklara och övertyga med sina beslut och vi söker en person som har mycket att lära ut, men kanske har fortfarande lika mycket att lära. En person som inte står still.

Din blivande personal består av ca femton begåvade och ivriga unga människor som vill ha inspiration och ett varför. De söker en ledare som lyssnar på dem och på samma gång kan göra dem ännu bättre. En ledare som kan bygga ett team och stärka servicenivån eller hitta på nya koncept tillsammans. De söker en person som är övertygad om mångfaldens fördelar och som bjuder in.

Och vi söker dig som andas hotell. Dig som har hotell som ett verkligen intresse, både på arbetstid och på fritiden. Du har givna favorithotell runt om i världen, som du hänger på och som du hämtar inspiration ifrån.

För att avsluta med faktan:

  • Du har en gedigen erfarenhet som ledare, gärna
  • Du har inga problem med att byta språk mellan svenska, engelska och kanske några andra
  • Du har resultatansvar och din närmaste chef är vår Hotel Manager

Vi vill att du blir en del av Ambassadors At Six så snart som möjligt, hör av dig! Och om du undrar något, maila till Tina på tina.tropp.jerresand@hotelatsix.com.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02