Annons

Front Office Manager till First Hotel Arlanda Airport

First Hotel Arlanda Airport

First Hotel Arlanda Airport öppnade i början av november 2016. Hotellet ligger i det expansiva Airport City Stockholm, nära flygplatsen och intill DRIVELAB CENTER – ett kluster för fordonsindustrin med fokus på utbildning, forskning och event. I anslutning byggs också Scandinavian Xpo, en framtida mötesplats med kapacitet för möten upp till 5000 personer.

Hotellet har 150 hotellrum, restaurang och bar med tillhörande catering samt attraktiva mötes- och eventlokaler. Hotellet erbjuder gym och relax samt Shuttle service till sina gäster. Hotellets restaurang och bar tillför Arlandastad en spännande plats för möten från morgon till kväll. Verksamheten bedrivs som franchisesamarbete med First Hotels.

Vi söker nu en Front Office Manager som vill vara med på vår spännande resa och bidra till att göra First Hotel Arlanda Airport till en attraktiv mötesplats kring det växande Airport City Stockholm.

Vi söker dig som idag arbetar på hotell- eller konferensanläggning med en liknande tjänst. Du har ett gediget intresse för människor samt service. Vi fokuserar extremt mycket på att lära känna våra gästers behov och bygger vår verksamhet därefter. Samtlig personal, även hotellets ledning, har en stark operativ närvaro och tillsammans ska vi säkerställa att våra gästers förväntan överträffas.

Front Office Manager (FOM) rapporterar till Operations Manager (OM) och är en del av hotellets avdelningschefsgrupp.

Tjänsten innefattar följande;

 * Delaktig i driften, kapabel och villig att utföra alla de uppgifter som utförs av avdelningens personal. Tjänstgöring skall ta sin utgångspunkt i att vara närvarande då hotellet har som mest behov och verksamhet.

* Aktivt arbetande med målstyrning, intäkt & kostnadsprognoser och resultatansvar för sin avdelning.

* Implementerande samt uppföljning av företagets policys samt rutiner och föregår med gott exempel.

* Personalansvar, vilket innebär schemaläggning, upplärning, utbildning samt löneredovisning.

* Nära samarbete med restaurangen för att gästen ska få en smidig och bra upplevelse från början till slut.

Tjänsten är heltid tillsvidare, med 6 månaders provanställning. Lön och tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan via mail till vår Operations Manager madeleine.gifting@firsthotelarlanda.se. Tillträde enligt överenskommelse. Urval sker löpande.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02