Annons
Annons

Front Office Manager

Gothia Towers

Gothia Towers är en plats för möten och upplevelser för människor från hela världen. Här finns över 40 000 kvadratmeter yta för konferens, kongress, fest, evenemang och show. Vi har 1200 hotellrum och sviter, från prisvärd komfort till högsta internationella lyxklass. Våra populära barer och restauranger har något för alla smaker och tillfällen. Läs mer om oss på www.gothiatowers.com.

Har du en fantastisk fingertoppskänsla när det gäller service? En unik förmåga att engagera och motivera människor? Vill du arbeta i en internationell miljö på Nordens största hotell? Som Front Office Manager blir du del av ett stort och engagerat gäng som tillsammans arbetar för att ge den bästa helhetsupplevelsen till våra gäster. Varje dag. Året om.

Rollen
Du är personen som tillsammans med ditt team får alla gäster att känna sig välkomna till Gothia Towers. Att varje gäst får ett personligt bemötande och upplever att vi överträffar förväntningarna på servicenivå är ett av dina viktigaste uppdrag. I rollen som Front Office Manager ansvarar du för verksamheten i hotellets två receptionsdiskar. Du utvecklar och planerar verksamheten på längre sikt, samtidigt som du säkerställer att den dagliga driften fungerar optimalt.

Exempel på arbetsuppgifter är receptionsarbete som in- och utcheckning, merförsäljning och fakturering samt planering framåt för kommande evenemang eller större gruppbokningar. Du arbetar aktivt med målsättning, uppföljning och coaching inom merförsäljning och gästbemötande, både på grupp- och individnivå. En stor del av din tid går även åt till rekrytering, introduktion av nyanställda, schemaläggning, rehabilitering och arbetsmiljöfrågor. Du har löpande kontakt och ett nära samarbete med flera avdelningar inom företaget, såsom housekeeping och in-house sales.

Du har personalansvar för 30 medarbetare och rapporterar till Director of Front Office & Spa.

Vem vi söker
Vi söker dig som älskar hotell och service och som har flerårig erfarenhet från denna bransch, varav minst ett par år i en ledande roll med personalansvar. Du har en unik förmåga att kombinera målmedvetenhet och driv med ett ödmjukt och inspirerande ledarskap och brinner för att utveckla verksamheter och individer.

Ditt arbetssätt karaktäriseras av proaktivitet och struktur, samtidigt som du är flexibel och lösningsorienterad när det behövs. Du är en mycket god kommunikatör och har lätt för att kommunicera och samarbeta med kollegor, gäster och kunder. Du är van att arbeta med och i flera olika system. Du uttrycker dig väl i tal och skrift, på både svenska och engelska. Ytterligare språk ses som meriterande.

Vad vi erbjuder
Du får vara med och skapa den mest attraktiva arbetsplatsen i Europa som lockar miljontals besökare varje år. Från hjärtat av Göteborg erbjuder vi allt från stora mässor och event till oförglömliga hotell- och restaurangupplevelser. Som medarbetare hos oss jobbar du tillsammans med ett stort, engagerat och sammansvetsat gäng och är med och utvecklar vår verksamhet, både nu och för framtiden. Bli en del av vår värld – det är här vi skapar upplevelser för livet.

Frågor om tjänsten och ansökan
Vid frågor tjänsten vänligen kontakta Lisette Norberg, Director of Front Office & Spa, 031-708 8218 eller lisette.norberg@gothiatowers.com. Vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot ansökningar via mail.

Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock inte senare än den 12 januari 2018.
Gothia Towers utsågs 2017 av Visita till den mest attraktiva arbetsgivaren inom besöksnäringen i Västra Götaland. Inom Gothia Towers strävar vi efter en mångfald hos våra medarbetare och vi arbetar aktivt för att främja en inkluderande kultur. Våra kärnvärden – engagemang, samarbete och mod – är grunden för vår verksamhet och genomsyrar allt vi gör både internt och externt.

 

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02