Annons

Front Office Receptionist

Hotell Reisen

Hotell Reisen söker Front Office Receptionist, vikariat 100%.

Hotell Reisen ligger på första parkett med utsikt över Stockholm ström i Gamla stan. Enligt oss och många av våra gäster har vi Stockholms bästa läge. Hotellet har 144 nyrenoverade rum och är ett av Stockholms första hotell. Spåren från 1600-talet lever kvar men i en modern touch. Sedan december 2020 ingår vi i Hyatt och under de senaste åren har hotellet genomfört en omfattande renovering.

Vi är ett mindre team med familjär känsla, där vi peppar och hjälper varandra. Vi erbjuder en arbetsplats där alla är delaktiga i driften och vi är måna om att utvecklas.
Vi söker dig som älskar kontakten med människor, du är kreativ och snabbtänkt för att lösa situationer som dagligen uppstår. Du strävar alltid efter att leverera en hög service-nivå och sätter gästen i första hand. Du har erfarenhet av att arbeta inom hotellreception och är van att hantera hotellbokningssystem. Du har lätt för att samarbeta med övriga avdelningar på hotellet för att säkerställa att gästupplevelsen är 5-stjärnig.

För oss är det viktigt att du är initiativrik och vill lära dig, samt att du arbetar för att våra gäster ska känna sig som hemma. Vi söker dig med en ”jag kan” attityd och har förmågan att se vad som behöver göras för våra gäster.

Är du en person som är uppdaterad om vad som händer i Stockholm, har passion för service och försäljning, så ser vi fram emot din ansökan.
Då det är skiftarbete ska du kunna arbeta dagtid, kvällar och helger.

Din bakgrund och profil:
• Du har tidigare erfarenhet av serviceyrket.
• Du har kunskap och erfarenhet av hotellbokningssystem, meriterande om du har kunskap av att hantera bokningar i Opera.
• Du har utpräglad servicekänsla, goda kunskaper om sevärdheter och restauranger i Stockholm för att kunna visa det bästa av Stockholm för våra gäster.
• Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift, ytterligare språk är meriterande.
• Du har minst två års erfarenhet av att arbeta i en hotellverksamhet, det är meriterande om du har en utbildning inom hotell/turism eller service management.

Anställningsförhållande:
Anställningen gäller heltidtillsvidareanställning med sex månaders provanställning med start i aug 2021. Urval och intervjuer sker löpande. Vi ser fram emot att få Din ansökan snarast, senast den 19e aug 2021. Märk ansökan ”Receptionist”.

Ansök till:
James Mckellar
Operations Manager
James.mckellar@hotellreisen.com

Om Hotell Reisen
Hotell Reisen är beläget på Skeppsbron med utsikt över Saltsjön och använder den historiska Gamla Stan som sin pittoreska och berättande bakgrund. Grunden för byggnaden går tillbaka till 1619. Att säga att Hôtel Reisen har en rik historia är en mild underdrift. Vår byggnad har varit ett halvlagligt kafé, lagerbyggnad, bordell, spritbutik och ett epicentrum för några av de mest framstående poeterna i Europas historia. Under de senaste 400 åren har byggnaden välkomnat adelsmän, sjömän, du och jag och Bellman. Sedan 1819 har byggnaden fungerat som ett hotell. Från juli 2021 är Hôtel Reisen en del av Hyatt och är ett lyxigt boutiquehotell. Hotellet har 144 olika rum och erbjuder både sviter med privat bastu och underbara rum med utsikt över vattnet. Upplev vår Tjärn, vår tolkning av en typisk liten sjö mitt i skogen eller njut av en middag i vår restaurang där vi serverar klassiska svenska rätter med en modern twist. Hotellet har också ett gym och två barer.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

 

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02