Annons

FRONT OFFICE SUPERVISOR

First Hotel Reisen

Har du som mål att arbeta inom ledarskap och drivs du av att motivera dina kollegor att ha roligt och samtidigt nå uppsatta mål? Vi söker dig som har arbetat flera år inom hotellreception och som nu är redo att ta nästa steg i karriären och arbeta som Supervisor.

First Hotel Reisen ligger på första parkett med utsikt över Stockholm ström i Gamla stan. Enligt oss och många av våra gäster har vi Stockholms bästa läge. Hotellet har 144 nyrenoverade rum och är ett av Stockholms första hotell. Spåren från 1600-talet lever kvar men i en modern touch.

Vi är ett mindre team med familjär känsla, där vi peppar och hjälper varandra. Vi erbjuder en arbetsplats där alla är delaktiga i driften och vi är måna om att utvecklas. Som Supervisor har du en ledande roll och du arbetar i receptionen med övriga i teamet. Du har ett nära samarbete med hotelledningen och övriga avdelningar.

I arbetet ingår även en del administrativa uppgifter som att besvara gästreviews på sociala medier, assistera med schema och bokslut.

För att du ska trivas hos oss behöver du tycka att det är roligt när det händer mycket på din arbetsplats. Hos oss är ingen dag sig lik och det går ofta undan, därför behöver du ha lätt för att anpassa ditt arbetssätt och alltid behålla fokus. Vi tror att service ligger dig varmt om hjärtat och att du gärna delar med dig av dina bästa Stockholmstips till våra gäster.

Hos oss finns det ofta nya utmaningar som behöver lösas och som Supervisor är din roll att leda teamet till att ligga i framkant.

Meriter:

  • Du har minst två års erfarenhet av att arbeta i en hotellverksamhet, det är meriterande om du har en utbildning inom hotell/turism eller service management.
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av ledarskap och schemaläggning
  • Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift flytande

Anställningsförhållande:

Arbetstiderna är varierande och varierar mellan dag/kväll och innefattar även helger. Lön och villkor enligt kollektivavtal.

Anställningen är ett mammavikariat på heltid 1 år. Urval och intervjuer sker löpande. Vi ser fram emot att få Din ansökan snarast, senast den 12e januari 2020. Märk ansökan ”Front Office Supervisor”.

Välkommen att kontakta mig vid frågor!

Ansök till:

Maria Widell-Vuopio

Front Office Manager

Maria.widell.vuopio@firsthotels.se

Belvar is a global hotel management company with a Norwegian Head Office and currently operates Moxy Hotels, Courtyard by Marriott hotels and First Hotels. Belvar also owns and operates its own brands: First Hotels, Gård Taste Scandinavian restaurants and X Meeting Point.

First Hotels is a leading collection of hotels with 60 unique hotels centrally located in Sweden, Norway, Denmark and Iceland (www.firsthotels.com).First Hotels is committed to providing quality experiences and individual choices. All our hotels offer a unique atmosphere and singular sense of style.

We want to be a leader within hotel development, and offer an element of surprise, while at the same time caring for our employees, customers and guests. If your main focus is people then you are the one we are looking for. ”The next best thing to staying here is working here”

Besök gärna vår hemsida för mer information om hotellet

www.firsthotels.se/hotell/sverige/stockholm/first-hotel-reisen/

 

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02