Annons

Frukostpersonal

Hotel Ruth

Jobbeskrivning
Nu söker vi på Hotel Ruth morgonpigg och glad person som vill jobba med vår magiska frukost. Din viktigaste uppgift kommer vara att ge våra gäster en fantastisk start på dagen, fylla på frukostbuffén, duka av, servera kaffe och te och förbereda för kommande dag. Du kommer jobba tätt tillsammans med vår Breakfast Manager med beställningar, schema och planering och kommer vara ansvarig när hon inte är på plats.

Som person är du utöver morgonpigg och glad även snabb, stresstålig och är bra på att hantera högt tempo. Vi ser självklart att du är en team player!

Om Hotel Ruth
Mitt i Vasastans kärna, kommer både locals och out-of-towners nu få sitt andra hem när Vasastans nya boutique-hotell slår upp dörrarna. På Hotel Ruth har vi hämtat influenser från omvärlden samtidigt som den lokala omgivningen och känslan av den klassiska stockholmsvåningen spelar in.

Hotel Ruth är ett personligt familjeägt hotell med glimten i ögat som älskar att erbjuda dig opretentiös lyx. Hotellet är systerhotell med botique-hotellet Hotel Frantz vid slussen.

Läs mer på hotelruth.se

Krav:
Engelska och svenska
Tidigare serveringsvana

Plus:

Tidigare köksvana
Jobbtyp: 75% fördelat på förmiddagar och varannan helg med chans till 100%.
Start datum: från mitten på juni
Jobbtyp: Heltid

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02