Annons
Annons

Frukostansvarig

Forenom Aparthotel Alvik

Nu söker vi frukostansvarig till Forenom Aparthotel Alvik!

Har du vad som krävs för att vara med på en av de häftigaste tillväxtresorna inom logi? Nu har du chansen att bli en del av Forenoms härliga gäng och bygga vidare på en framgångssaga utöver det vanliga!

Om Forenom

Forenom har över 6 500 lägenheter, hotell- och hostelrum i alla nordiska städer och erbjuder logi till över 100 000 resenärer årligen. Forenom är Nordens ledande aktör inom företagslogi och man har sedan uppköpen av StayAt Hotel Apartments och HS Apartments blivit den största aktören även i Sverige. Siktet är nu inställt på att bli #1 inom corporate housing i norra Europa.

Om tjänsten

Rollen innebär övergripande att säkerställa att vi levererar den produkt som gästerna bokat enligt Forenoms standards. Du ansvarar för beställningar av livsmedel, förbrukningsmaterial och städmaterial. Du ansvarar även för att schemalägga frukosten tillsammans med övrig personal och bemanna alla pass på ett optimalt sätt efter behov. Det kan även innebära att du själv bemannar frukosten vid oförväntad frånvaro som sjukdom eller dylikt. Arbetstiderna är 05.30-11.30 i normala fall, helger 06:30-12:30. Tjänstgöringsgrad blir ca 75-85 % beroende på hur tjänsten läggs upp och kandidatens vilja att även arbeta vissa receptionspass.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders provtjänstgöring och fast månadslön. Placering är centralt i Alvik, i ljusa och fina lokaler med tillgång till gym. Andra förmåner som Forenom erbjuder är friskvårdsbidrag och personalrabatt på boende. För rätt person finns också goda möjligheter till intern utveckling och avancemang inom företaget.

Mer om dig – vår nya kollega

Förutom att du är flytande i svenska måste du behärska det engelska språket obehindrat. Vidare är du:

Passionerad för att ge kunder service i världsklass
Erfarenhet från hotell- eller resebranschen
Erfarenhet av schemaläggning och personalplanering
Öppen, flexibel och van vid att ta egna initiativ och arbeta mot teammål
Kreativ, blir inspirerad av entreprenörsanda och triggas av att få vara med och bygga avdelningens rutiner

Vad kan Forenom erbjuda dig?

Det här är en riktigt bra möjlighet för dig som vara med på den spännande resa det innebär att förändra hela hotellindustrin i Norden. På ett personligt och professionellt plan kommer det här uppdraget att utmana dig med en stor portion ansvar och du får chansen att påverka Forenoms tillväxtresa i en positiv riktning. Med dig på resan har du stöd av din chef, dina kollegor och moderna verktyg i din arbetsvardag.

Övertygad än?

Välkommen att skicka in din ansökan. Vi kommer att behandla ansökningar löpande
och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Skicka din ansökan till majlis.bjorkqvist@forenom.com senast 2018-09-07

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02