Annons
Annons

Frukostansvarig

Elite Hotel Marina Tower

Är det just du som är vår nya morgonpigga servicestjärna som kan leda vårt frukostteam mot nya höjder? Då tycker jag du ska söka dig till oss som vår nya frukostansvariga.

Vad innebär rollen?
Som frukostansvarig på Elite Hotel Marina Tower är du en viktig del av arbetslaget. Bra kvalité står i fokus och med ditt engagemang och positiva energi bidrar du tillsammans med dina kollegor att alla våra gäster blir personligt bemötta och får bästa möjliga service. Arbetet innebär coachning, säkerställande av kvalité och service, servering, diskplock samt mottagande av gäster och fylla på buffén. Du ansvarar också för förberedande inför morgondagen och utveckling av frukostteamet och gästupplevelsen.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har erfarenhet sedan tidigare av att jobba i kök eller liknande arbete och är van att servera och hantera gäster. Du har tidigare erfarenhet av arbete i ledande position och är van vid att leda ett team. Du är en positiv kraft att räkna med och har en entusiasm som smittar av sig på gäster och kollegor i huset. Vidare är du målinriktad och kostnadsmedveten. Du kan svenska och engelska i både tal och skrift.

Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder dig en rolig och utvecklande arbetsmiljö i en vacker miljö där vi alltid strävar efter att arbeta som ett team över avdelningarna. Hos oss kommer du att ingå i ett team som brinner för det vi gör och vill utvecklas framåt. Vi tycker att kompetensutveckling är en viktig del i arbetet och erbjuder därför individuellt anpassad kompetensutveckling för att du ska utvecklas inom ditt ledarskap och i din yrkesroll.

Praktisk information
Tjänsten är på 75% med möjlighet till mertid och tjänstgöring sker tidiga morgnar, vardagar och helger. Vi tillämpar sex månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Som frukostansvarig rapporterar du till restaurangchefen.

Sista ansökningsdagen är 30 september men rekrytering sker löpande och tjänsten kan tillsättas tidigare.

Frågor om tjänsten ställs till restaurangchef Sandra Lepierre 0709-24 57 35.

Ser fram emot din ansökan!

Om Elite Hotel Marina Tower, Stockholm
Elite Hotel Marina Tower är vackert beläget vid vattnet, bara några minuter från Stockholm city. Hotellet har 186 rum varav många med havsutsikt. Här erbjuds Sturebadet Marina Tower med bastu, pool, gym och hamam samt restaurang med uteservering. Hotellet har bra kommunikationer, båt till Nybroviken avgår från kajen utanför, buss och tåg finns inom kort gångavstånd.

Om att jobba inom Restaurang på Elite Hotels
Att arbeta inom restaurang och servis ställer stora krav på flexibilitet, kunskap kring mat och dryck och förmågan att få den individuella gästen att känna sig speciell i en fullsatt restaurang.

Passar dig som
Ser den individuella gästen och får energi av att leverera minnesvärda upplevelser
Har organisationsförmåga och en god överblick
Är stresstålig och behåller lugn och fokus även under högre tempo

Fakta om tjänsten
Rekryterande chef: Sandra Le Pierre

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02