Annons
Annons

Frukostansvarig, Gyllene Uttern

Gyllene Uttern

Jula Hotell AB består utav Skara Konsthotell, Skara Stadshotell, Gysinge Herrgård samt Gyllene Uttern. Det var i maj 2021 som anrika Gyllene Uttern blev en del av hotellkedjan. En hotellkedja som verkligen är på framfart. Gyllene Uttern består utav hotellrum med sjöutsikt, en vacker restaurang, kaffestuga samt konferenslokaler.

Till Gyllene Uttern söker vi nu en Frukostansvarig som vill vara med och driva och utveckla detta fantastiska hotell utanför Gränna.

 

Det här gör man som Frukostansvarig hos oss

Som Frukostansvarig är din uppgift att skapa en fantastisk start på dagen för våra gäster. Du ser till att matsalen i fin, att den varma maten tillagas och att det svala läggs upp på ett angenämt vis. Du är van att arbeta i en snabb miljö med hög service. Tillsammans med dina kollegor skapar ni inte bara en underbar start på dagen, ni har även roligt och bjuder på er själva. Du kommer att arbeta med allt från ordinarie drift till större event.

I rollen som Frukostansvarig ingår det att leda och fördela arbetet där vi tror att du har tidigare erfarenhet av att delegera och prioritera. Frukostansvarig har en tät dialog och samarbete med Köksmästaren. För att lyckas i rollen krävs det att du är van att arbeta proaktivt men är snabb att ställa om och komma med lösningar på plats. Att du är morgonpigg är en förutsättning.

 

Det här är du som person, din bakgrund och dina erfarenheter

Vi söker dig arbetat i en större matsal med fine dining ett par år, har ett stort intresse och tidigare dokumenterad erfarenhet från liknande positioner. Du är kunnig inom miljö och hälsa och har gått HACCP-utbilding. Du har ett högt engagemang och en bra kommunikationsförmåga.

Du trivs med att ta ansvar, är självgående i ditt arbete och är inte rädd för att rycka in där du behövs mest för stunden. Du arbetar strukturerat och organiserat samtidigt som du har en förmåga att arbeta bra under press i ett högt tempo. Vidare sätter du ett lika stort värde i ditt bemötande mot gästen som mot dina kollegor.

Du har flytande kunskaper i svenska och engelska. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Bra att veta

Tjänsten är tillsvidareanställningar på heltid och deltid med 6 månaders provanställning. Som medarbetare i vårt kök arbetar du varierande arbetstider på både dagtid, kvällar och helger. Start och lön enligt överenskommelse.

 

Så här söker du

Vi håller intervjuer löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Frågor om tjänsterna besvaras av Hotellchef Caroline Ekberg via mail: caroline.ekberg@julahotell.se

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02