Annons

Frukostansvarig / Kallskänka

The Studio Hotel

Välkommen till ett personligt hotell med digital karaktär i Nordens Sillicon Valley, The Studio Hotel, som nu söker en engagerad hotellpersonlighet! The Studio Hotel öppnade 2019, mitt i Kista med 160 nyrenoverade moderna rum i stilren skandinavisk design. 123 av våra rum är longstay med eget kök och resterande är traditionella hotellrum.

Vi söker en Frukostansvarig, som vill vara med på vår fortsätta resa. Är du redo för nästa utmaning?

Om The Studio Hotel:
Vi är ett oberoende privatägt hotell nära Kista centrum. Vi är en liten organisation där vi alla hjälps åt och arbetar både nära varandra och kunden. Vi andas och står för ett hållbart företagande, mångfald och allas lika värde. Hotellfastigheten har högsta miljöklassificeringen inom moderna fastigheter, vilket innebär minskad användning av mark, vatten, energi och byggnadsmaterial. Det försöker vi även efterleva i vårt eget arbete, och som en del av vårt miljö-och hållbarhetsarbete arbetar vi med miljömärkta produkter och ekologiska råvaror på vår egna handgjorda frukostbuffé, erbjuder miljörum för källsortering samt arbetar aktivt med hållbarhetsutbildningar för hur vi gemensamt kan vara med och minska negativ påverkan på miljön samt genom att kunna bidra till ett bättre samhälle, därmed tillfredsställa dagens behov såväl ge kommande generations möjligheter att tillfredsställa sina. Omgiven bland ingenjörer och utvecklare har vi även själva utvecklat digitala möjligheter för att checka in och erbjuda annan service remote som ett första steg i framtiden.

Du är en person som är kreativ och självständig, någon som trivs i att arbeta i kök och har ett stort intresse för mat och bak. Du är organiserad, har förmågan att leda ditt arbetspass och sköta beställningar. Det är viktigt med renlighet och högkvalitet på våra råvaror för att våra gäster ska få den bästa frukostupplevelsen. Du har kunskap om hotellfrukost och buffeservering. Vi värnar om miljön och hållbarhet därmed måna om matens livscykler från ax till limpa.

Vi ser gärna att du tycker om att arbeta med service och överträffa våra gästers förväntningar.

I tjänsten ingår:

  • Hålla en hög och jämnservicenivå
  • Ta hand om beställningar
  • Följa och utveckla hotellets frukostkoncept
  • Vara prestigelös och samarbeta med andra avdelningar
  • Bidra till ett gott arbetsklimat

Tjänsten är tillsvidare, 100% och arbetstiderna kan variera mellan 06.00 – 15.00 alla dagar, helgarbete ingår.

Frågor och ansökan
Din ansökan vill vi ha så fort som möjligt, tjänsten tillsätts så fort vi hittar rätt kandidat. Frågor om tjänsten besvaras av Hotellchef, Natalie Samaan, natalie@studiohotel.se, tfn 072-226 08 51. Ansökan skickas till natalie@studiohotel.se

Mer information och bilder om hotellet – se www.studiohotel.se www.studiohotel.se.

 

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02