Annons
Annons

Frukostchef

Scandic Rubinen

Västkustens pärla, Sveriges andra största stad, Lilla London. Kärt barn har många namn. Men det är här det händer! Med bästa läget i Göteborg, mitt på Avenyn, ligger Scandic Rubinen. Spännande inredning, en innovativ restaurang och förmodligen Göteborgs bästa takbar. Vi är populära hos stammisar, inresande och Göteborgarna själva.

Service för oss på Scandic Rubinen innebär alltid att vara det självklara valet för våra gäster, med detaljer i fokus, kreativitet och spontanitet. Ett hotell där våra medarbetare trivs och vill fortsätta utmanas och utvecklas i litet som stort. Tillsammans skapar vi stämning och atmosfären som präglar vistelsen för alla våra gäster och kollegor.

Nu söker vi en engagerad Frukostchef
På Scandic arbetar alla tillsammans för att skapa en gästupplevelse i världsklass under gästens hela vistelse. Som assisterande frukostchef är du den som utvecklar verksamheten och medarbetarna. Genom ditt ledarskap inspirerar och motiverar du dina medarbetare och skapar förutsättningar för att ni tillsammans ska skapa frukostupplevelser i världsklass till alla våra gäster. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidrar med all din kompetens, som vi överträffar gästens förväntningar och vi får även väldigt roligt på jobbet! Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic!

Vem är du?
Du älskar tidiga morgnar och har en passion för mötet med människor, där skapandet av gästuplevelsen är viktigaste. Du är flexibel och har lätt att se lösningar och att skapa relationer. Som ledare hos oss är du dessutom modig, prestigelös och står för Scandics värderingar! Du har erfarenhet inom servicebranschen. Du behöver dessutom ha goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Om företaget
Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic. Delar du våra värderingar?

Information om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med varierande arbetstider. Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering använder vi oss av personlighetstester som del av urvalet.

Kontakt
I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med
Growisit – Vi rekryterar för besöksnäringen
Kontaktperson: Niclas Ingwall
Tel: 070-648 62 47
niclas.ingwall@growisit.se

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02