Annons
Annons

Gästservicechef

M/S Birka - Birka Cruises

Är du vår nya kollega?

Om tjänsten

För att skapa en trivsam upplevelse för våra gäster ombord på M/S Birka är de viktigt med en trevlig och ombonad miljö.

Vi söker nu en service- och kvalitetsorienterad Gästservicechef med ansvar för reception, konferensservice samt hytt- och lokalvård.

I rollen som Gästservicechef arbetar du både nära försäljningen ombord och i land. Du ansvarar för att våra gäster välkomnas ombord, att gäst- och personalmiljöer är rena och fräscha samt att medarbetarna genomsyrar Birkas värdskap. Du ansvarar även för att våra externa leverantörer upprätthåller en god kvalitet och service.

Om dig

Som person är du ödmjuk med en positiv grundinställning. Du är en naturligt coachande ledare som både har intresse för och vilja att utveckla verksamhet och människor. Du är nyfiken och drivs av att leverera toppservice. Tillsammans med ditt team vill du bidra till ökad kundnöjdhet och ökad försäljning.

Du har ett genuint intresse för kundmötet, kvalitetsarbete och utveckling av personal. Du är både lyhörd och lösningsorienterad, samt har ett sinne för detaljer och effektivitet.

Du har minst 5 års erfarenhet av arbetsledning och att leverera service. Du har erfarenhet av att arbeta med leverantörsavtal. Vi tror att du har arbetat inom hotell som hotellchef eller husfru. Har du tidigare konferenserfarenhet är detta meriterande.

Du trivs bäst i en respektfull miljö och skapar schysta förutsättningar för en god laganda och ett gott samarbete. Genom dina goda ledaregenskaper entusiasmera och utvecklar du dina medarbetare.

Då hela vår besättning ingår i fartygets säkerhetsorganisation är du vid god fysisk och psykisk hälsa.

Vi erbjuder

  • En attraktiv arbetsplats i en verksamhet där vi ständigt arbetar med att utveckla vår produkt för vår fortsatta framgång.
  • Du arbetar 1/1, dvs. du blir ledig lika många dagar som du arbetar, vanligtvis 7/7.
  • Lön enligt kollektivavtal.
  • Kontinuerlig produktutbildning.
  • Egen hytt, uniform, fri sjukvård ombord, personalrabatter, faciliteter såsom personalgym, bastu och bubbelpool samt vällagad mat i stort sett alla tider på dygnet.

Intresserad?

Skicka in din ansökan senast den 4 maj 2018. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. För frågor om tjänsten, vänligen kontakta vår intendent ombord; tel: +358 457 529 00 02, mail: intendent.birka@birka.se

Välkommen med din ansökan!

Birka Cruises erbjuder skärgårdsinspirerade kryssningsupplevelser sedan 1971. Rederiet kryssar alla dagar i veckan från Stockholm med kryssningsfartyget M/S Birka. Sommartid görs dessutom långkryssningar till resmål kring Östersjön. Företaget är miljöcertifierat enligt ISO14001. M/S Birka är ett av världens mest miljöanpassade kryssningsfartyg. Det har ett slutet avloppssystem och allt avloppsvatten pumpas iland till reningsverk – inget släpps ut i Östersjön. Birka Cruises ingår i Eckerökoncernen med 1 350 anställda och en årsomsättning på 240 miljoner euro.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02