Annons
Annons

General Manager

Park Inn Hammarby Sjöstad

Brinner du för att skapa gästupplevelse utöver det vanliga? Besitter du en stor egen drivkraft? Kan du balansera genomförande och leverans av den övergripande planen med ett fokus på gästupplevelse och intäktsgenerering. Kan du vårt hantverk med känsla för detaljer, stil & finess?

Du skall vara en erkänt duktig ledare med förmågan att prioritera i ett komplext arbete där en positiv gästupplevelse skall kombineras med kommersiell framgång.

Som General Manager för Park Inn Hammarby Sjöstad i Stockholm ingår du i ett team som brinner för att leverera service på högsta nivå, både för konferens- och hotellgäster men även på vår restaurang och bar.

I rollen som General Manager
– Säkerställer du att hotellet fungerar korrekt och att alla delar av verksamheten hanteras samt att gästserviceupplevelsen levereras på högsta nivå
– Arbetar du proaktivt med alla viktiga intressenter för att optimera gästnöjdhet och har en positiv och lyhörd inställning till förfrågningar och problemlösning
– Utvecklar och implementera du strategier där viktiga mål identifieras, kommuniceras och levereras
– Arbetar med viktiga intressenter, hanterar teamet inom hotellet för att främja en kultur av vi, där tillväxt, utveckling och prestation är självklara delar,
– Äger du hotellbudgeten och prognos, affärs- samt försäljningsplanen, allt i syfte att säkerställa att alla delar av verksamheten är under kontroll. Du optimerar försäljning, resultat, affärsmöjligheter, produktivitet och upprätthåller effektiva arbetsrelationer med alla viktiga intressenter, medarbetare och affärspartners
– Granskar affärsaktiviteter, mål och bäst praxis, ger rekommendationer som kommer att driva finansiellt resultat och ge mervärde.

Profil
Vi söker dig som har erkänd erfarenhet av ledarskap i vår bransch och kan vårt hantverk. Som person är du trygg, social, kommunikativ och en förebild för dina medarbetare. Du leder ditt team med positiv anda och ett tryggt ledarskap samt tar tillvara hotellets alla möjligheter.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02