Annons
Annons

General Manager

Motel L

Motel L, – modern design, hög kvalitet till ett bra pris!
Motel L är ett Koncept inom Ligula Hospitality Group som bygger på färg, form och kvalitet i kombination med bra priser. Hotellen har en standard och en design som vida överstiger det normala inom kategorin budgetkoncept. Motel L låg på fem i topp listan över Stockholms bästa hotell i maj 2018! (Veckans affärer och hotels.com)

”The Art of Hotel Living”
Ligula Hospitality Group bedrivs utifrån våra värderingar och vårt genomgående baskoncept ”The Art of Hotel Living”. Genom ledorden Stay inspired, Stay in Touch, Stay empowered, Stay Passionately skapar vi en unik upplevelse för våra gäster genom hög service, kvalitet, personlighet och omtanke. Våra värderingar ligger också till grund för våra handlingar där vi kontinuerligt utvecklar våra koncept/produkter och medarbetare samt skapar förutsättningar för framtiden. Att vara en del av Ligula Hospitality Group innebär att arbeta i en inspirerande och utvecklande miljö i en starkt växande bransch.

Rollbeskrivning
Ligula har en decentraliserad ledning och styrning där varje enhet själva sätter upp sina mål och har fullt ansvar för sin enhets resultat. Som General Manager ansvarar du för att fortsätta driva och utveckla verksamheten mot uppsatta ekonomiska mål. Du har det yttersta ansvaret, från att nå mål om beläggning till finansiella resultat såväl som att bygga varumärket vidare. Som General Manager är det viktigt att du är uppdaterad och väl insatt i allt som erbjuds på hotellet. För hotellets vidare utveckling är det viktigt att du är driven, förändringsbenägen och tar egna initiativ. Du måste kunna hantera stressiga situationer, vara flexibel och ha förmågan att se lösningar där andra ser problem. Din roll är att vara vårt ansikte utåt och du är med och påverkar gästens intryck och vistelse. Som General Manager för Motel L rapporterar du till Brand Manager.

Vi söker dig med
• Tidigare erfarenhet av en ledande befattning med personalansvar, stark problemlösningsförmåga samt numerisk/analytisk förmåga
• Erfarenhet av arbete med försäljning och marknad
• Relevant utbildning hotell- och restaurangbranschen och/eller minst fem års arbetslivserfarenhet från hotellverksamhet.
• Mycket energi, som gillar ett högt tempo, har ett personligt engagemang och kan entusiasmera människor
• en vilja att utvecklas inom Ligula Hospitality Group

Rekryteringen sker löpande, välkommen med din ansökan!
Ansökan görs på www.ligula.se/karriar
För mer information kring tjänsten, kontakta Ulf Löffler, Brand Manager 070-960 07 93, ulf.loffler@motel-l.se

Ligula Hospitality Group förvaltar och utvecklar koncept och varumärken inom hotell- och restaurangnäringen. Vi driver hotellverksamhet under varumärkena ProfilHotels, Collection By Ligula, Motel L, Good Morning Hotels och Apartments By Ligula samt är franchisetagare till två Park Inn By Radisson. www.ligula.se

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02