Annons
Annons

General Manager till Frösö Park Hotel

Frösö Park Hotel

Välkommen till Östersund och Frösön, med ett par minuter till Åre/Östersund flygplats och en storslagen utsikt mot fjällvärlden kan du på Frösö Park Hotel mötas, äta, sova, träna, vila och njuta, året runt!

Vi är ett resorthotell med möten och event i fokus, kombinerat med unika mat- och naturupplevelser!
Vi erbjuder ett fantastiskt spa, utomhusaktiviteter runt knuten med golf, skidåkning, löpning, cykling, utomhusgym och hinderbana samt ett av Sveriges största hotellgym. I anslutning till hotellet finns Frösö Park Arena, med lokaler för kongresser, mässor och events, för upp till 3 500 gäster. 

Hotellet har varit en succé sedan öppningen sommaren 2015 och som ett näst steg i utvecklingen, med vårt koncept ”Pause by Pulse”, när vi nu också ingår en del av Nordic Hotels & Resorts. Vår ambition är att skapa Norrlands attraktivaste och mest spännande mötesplats!
Läs mer om oss på
www.frosoparkhotel.se

Vi söker nu en engagerad och affärsmässig General Manager som vill förverkliga vår vision och fortsätta att leda och driva en spännande utveckling av vår resort. Vi söker dig som brinner för att driva möten och upplevelser i en unik miljö och som ser möjligheter med att vara en del av Nordic Hotels & Resorts. Du är ytterst ansvarig med budget- och resultatansvar för verksamheten och rapporterar till styrelsen för Frösö Park Hotel.

Din profil

Vi söker dig som har en hög affärsmässighet och ett kommersiellt tänkande med fokus på resultat och du förstår vad som driver lönsamhet. Du ser helheten och bredden i vår verksamhet och har en förmåga att skapa affärer och smarta lösningar. Som ledare är du närvarande, du har en tydlig kommunikation med förmågan att engagera och motivera medarbetare mot uppsatta mål.

Din bakgrund

Vi söker dig med dokumenterat goda driftsresultat och gedigen erfarenhet från branschen. Vi ser gärna att du idag arbetar som Hotelldirektör eller har en liknande roll i en verksamhet med stort fokus på möten, event och F&B. Du är van att leda avdelningschefer och har haft ett uttalat budget- och resultatansvar. Tidigare sälj- och marknadserfarenhet är meriterande.

Välkommen med din ansökan senast den 28 april 2019. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare. I denna rekrytering samarbetar vi med Pointpeople Rekrytering och Executive Search. För ytterligare information vänligen kontakta Helena Larson, 070-753 33 10

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02