Annons

Glad bokare/innesäljare sökes!

Skogshem & Wijk

Hej du, underbara människa!

Vår kära kollega Camilla går på mammaledighet, så nu söker vi en ny arbetskamrat till vårt härliga säljteam på Skogshem & Wijk – en plats skapad för möten. Vi är ett glatt gäng som gillar att samarbeta som team och ha roligt tillsammans. Jag som är ansvarig på sälj- och marknadsavdelningen heter Gerlinde och tillsammans med mitt team gillar jag att hjälpa våra kunder att lyckas med sina arrangemang hos oss.

Vi söker dig som är aktiv och glad med en positiv livsinställning. Du har alltid gästernas önskemål i fokus, samtidigt som du ser möjligheter för att optimera försäljningen. Som bokare/innesäljare hos oss tar du emot förfrågningar, ringer kunderna och tar dig tid för att se vilka behov de har. Du tar emot dem på visningar och är effektiv och noggrann när du skriver dina offerter. Nästa självklara steg för dig är att göra uppföljning som leder till att kunder bokar sitt arrangemang hos oss. Du är lösningsorienterad och gillar att bygga relationer. Du är inte rädd för att ge det lilla extra för att nå dina mål, att vara proaktiv och hålla kontakt med dina kunder. Det bästa du vet är att du får dina kunder att bli stammisar hos oss. Du är social, lyhörd och lojal och du gillar att samarbeta. I den här rollen krävs också en del självständighet. Har du tidigare jobbat i en liknande tjänst i besöksnäringen, är det en stor fördel. Är du aktiv på sociala medier och har du jobbat med digital marknadsföring så är det en extra merit.

Gillar du, som vi, att ha en arbetsplats som känns som en stor familj? En vacker och inspirerande plats där kollegorna tar hand om varandra, där det är nära till skratt, där tempot är högt, där samarbete står högt i kurs och där ledningen är generös, satsar på utbildning, personalvård och personlig utveckling? En plats nära stan men ännu närmare naturen med tillgång till ett stort gym? Då tror jag du kommer trivas hos oss.

Hos oss på avdelningen arbetar vi främst vanliga kontorstider, måndag till fredag. Ibland kan det ske att en mässa eller liknande kräver viss insats på helgen, men det är sällan fallet. Vi jobbar främst med konferenser, möten och events, men även med fester, bröllop och minnesstunder. Tjänsten är en heltidstjänst / vikariat med goda chanser på förlängning om du är den rätta personen för oss. Vi har kollektivavtal och erbjuder fast månadslön. Körkort och tillgång till bil är ett plus.

Tillträde under september 2021. Sista ansökningsdagen är den 17/8 2021. Uttagning sker löpande.

Vi hoppas att vi hörs och ses snart!

Arbetsgivaren: S&W Meetings Events AB

Arbetsplats: Skogshem & Wijk Hustegavägen 1 181 24 Lidingö

Hemsida: www.skogshem-wijk.com

Ansök via mail personal@skogshem-wijk.com

Kontakt:

Gerlinde Anderberg Sälj- och Marknadschef personal@skogshem-wijk.com 08-731 42 47 

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02