Annons
Annons

Group & Event Sales Executive

Grand Hôtel

Vill du representera Sveriges enda lyxdestination? Vill du jobba internationellt men på plats här på hotellet? Brinner du för reseindustrin och har en femstjärnig syn på försäljning? Har du minst 2 års erfarenhet av en administrativ tjänst inom hotell eller besöksnäringen? En spännande roll som Group & Event Sales Executive med ansvar för både bokning och detaljplanering av event, grupper och konferenser på Grand Hôtel Stockholm väntar.

Grand Hôtel Stockholm har varit hem för celebriteter, storslagna evenemang och helt vanliga livsnjutare sedan 1874. I ett ständigt rampljus har hotellet varit ledande inom modern lyx de senaste 140 åren. Vi arbetar oavbrutet för att hotellupplevelsen ska bli ännu mer njutbar, överväldigande och på alla sätt välkomnande för våra gäster. Vi som får det att hända är ett engagerat team med fötterna på jorden som tycker om att hjälpas åt. Grundstenarna för hotellets framgång har alltid varit människorna som jobbar här och som varje dag tillsammans skapar upplevelser i absoluta världsklass för våra gäster. Vi som stolt kallar Grand Hôtel för vår arbetsplats kommer från olika bakgrunder, kulturer och erfarenheter – men med ett viktigt gemensamt mål – att vara en perfekt värd för våra gäster och en varm vän för våra kollegor.

Vi söker dig som kan hålla många bollar i luften och är noggrann och har ett bra öga för detaljer. Du är driven och innovativ och vill göra skillnad genom att sälja och leverera en femstjärnig service och ett personligt kundbemötande. Du är en viktig del i att leverera på hotellets övergripande försäljningsmål och strategi. Sammanfattningsvis vill du se resultat, ha roligt på jobbet och vara en stolt representant för Sveriges enda lyxdestination. Om du längtar efter att vara en del av ett dynamiskt och mycket kompetent team som har roligt ihop och tillsammans tar Grand Hôtel in i framtiden vill vi gärna att du hör av dig. Vi kan erbjuda en omväxlande vardag som aldrig är tråkig. För rätt person kommer det att vara både givande, kul och utvecklande. Bryr du dig på riktigt om att ta hand om dina gäster, föregå med perfekt exempel och anstränga dig utöver det vanliga? Då kommer du att trivas hos oss.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:
• hantera alla typer av inkommande grupp- och mötesförfrågningar
• skapa och skicka offerter/kontrakt till kunder och konvertera dessa till definitiva bokningar
• boka, hantera och genomföra detaljplanering av vissa avtal med korta ledtider
• att aktivt sälja Grand Hôtel i alla lägen
• representera hotellet i visningar och siteinspektioner med kund och andra evenemang vid behov
• verifiera att korrekt ekonomisk information kommer till ekonomiavdelningen
• Säkerställa att berörda hotellavdelningar har den information som behövs för att genomföra ett framgångsrikt event som motsvarar kundens behov och förväntningar

Dina kvalifikationer:
• högre hotellutbildning eller motsvarande
• utmärkta kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift, ytterligare språk är meriterande
• goda kunskaper av Officepaketet
• tidigare erfarenhet av bokning av rum och/eller konferenser
• erfarenhet av att arbeta i hotelldatasystemet Opera. (Delphi, Salesforce är meriterande)
• internationell erfarenhet samt arbete inom femstjärnigt segment är meriterande

Det är ytterst viktigt att du är en driven, resultatorienterad och lösningsfokuserad person. Vidare har du mycket god affärsförståelse och förmåga att förutse behov och tänka proaktivt.

Vi erbjuder
• En spännande utmaning och stimulerande arbete på ett av Sveriges mest ikoniska hotell med över 300 anställda.
• En internationell arbetsplats med en levande kultur och stor mångfald bland både kollegor och gäster
• En arbetsplats där vi har högt i tak.

Tjänsten är en tillsvidareanställning om 100%. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tillträde och lön enligt överenskommelse. Har du frågor om tjänsten får du gärna kontakta Sofia Karlsson, Commercial Director (08-679 36 34).

Välkommen att skicka din ansökan med ett personligt brev samt CV till jobb@grandhotel.se. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi utför bakgrundskontroll inför anställning.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02