Annons
Annons

Grupp & Konferenskoordinator

Grand Hotel Saltsjöbaden

Grand Hotel Saltsjöbaden ligger vackert beläget i hotellviken vid Baggensfjärden, bara 30 min med Saltsjöbanan från Stockholms city. Hotellet har anor från slutet av 1800-talet då familjen Wallenberg lät uppföra hotellet med idén om en svensk Riviera. Sedan dess har hotellet gästats av såväl bad- som konferensgäster, kungligheter och filmstjärnor. Hotellet har 137 hotellrum, restaurang, 10 konferens- och grupprum och vacker festvåning samt pool och spa.

Hösten 2015 bytte hotellet ägare och har nu återskapat ett välkomnande hotell med god mat, personlig service och professionella mötesupplevelser – allt i en vacker miljö. För att nämna en av våra stjärnor så är vår kökschef finalist i Årets Kock. Nu saknar vi bara några stjärnor till som skall förstärka vårt härliga och ambitiösa team. Så är du en av dem, hör av dig!

Vi erbjuder ett roligt och omväxlande arbete i ett kul team där du tillsammans med kollegorna tar hand om grupp-, konferens och bröllopsbokningar. Arbetet innefattar allt från införsäljning och offertskrivning till detaljplanering och fakturering. I tjänsten ingår även att hålla visningar.

Vi söker

  • En säljdriven person som älskar att jobba med kunder och gäster. Du brinner för att få in affärerna och att välkomna våra gäster på plats.
  • Har erfarenhet av grupp och konferensbokning
  • Drivs av att skapa affärer som gynnar såväl kunden som hotellet
  • Är bra på att planera, organisera och är en god kommunikatör.
  • Har kunskaper i Officepaketet
  • Har goda kunskaper och kan utrycka dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska

Meriterande

  • Dokumenterad erfarenhet av liknande arbete
  • Kunskap i Opera
  • Mat och dryckeskunskap

Tjänsten är heltid, främst dagtid måndag till fredag men visst arbete helg och kvällstid  förekommer.

Tillträde snarast eller efter överenskommelse. Tjänsten är tillsvidare med 6 månaders provanställning.

Ansökan

Välkommen med din ansökan till Group and Event Manager Lorena Matusevicius på lorena.matusevicius@grandsaltsjobaden.se. Intervjuer sker löpande och vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Lorena på telefon 08 506 170 64.
Läs mer på http://grandsaltsjobaden.se/om/jobba-hos-oss/

 

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02