Annons
Annons

Grupp- och konferenskoordinator – deltid 50%

First Hotel Norrtull

First Hotels är en ledande hotellkedja med mer än 90 unika hotell centralt placerade i Norge, Sverige, Danmark, Island och Spanien. Vår målsättning är att erbjuda våra gäster kvalitetsupplevelser och individuella val. Alla våra hotell är unika när det gäller stil, atmosfär och design. Beläget nära Stockholm city, Vasastan, i en av stadens mest karaktäristiska byggnader hittar du First Hotel Norrtull – ett hotell med en helt egen själ. Idag finns här 126 hotellrum samt konferens- och eventytor för upp till 400 personer. I vårt närområde byggs nya Hagastaden med nya Karolinska, en växande stadsdel där Solna och Stockholm nu möts och går samman.

Vi har etablerat oss med First Hotel Norrtull, Brasseri Norrtull och Champagnesalens stora event, festvåning- och möteslokaler i Grönstedska Palatset på S:t Eriksgatan. Vi söker nu en grupp- och konferenskoordinator på deltid.

Vilka är vi?
Vi driver tre hotell. Förutom First Hotel Norrtull även First Hotel Arlanda Airport som öppnade sin verksamhet i november 2016 samt First Hotel Lindö Park som vi tog över driften på i mars 2018. Samarbeten mellan våra hotell är en självklarhet. Vi består av engagerade, kompetenta och erfarna medarbetare med målet att överträffa gästernas förväntan, varje dag, året om.

Arbetsuppgifter
Som grupp och konferenskoordinator blir ditt huvudsakliga ansvarsområde att säkerställa att gästen får de bästa förutsättningarna för en bra upplevelse och möte hos. Du har ett nära samarbete med driften och ser till att samtliga avdelningar får relevant information i tid. Uppföljning på genomförda bokningar. Du arbetar också med inkommande förfrågningar och driver ett aktivt försäljningsarbete både på redan inbokade grupper och nya potentiella grupper. Under lugnare perioder hjälper och stöttar du även andra avdelningar på hotellet.

Vi söker dig som

Tycker om service och det administrativa arbetet.
Du är självgående, strukturerad, noggrann och är tuff nog att styra kunderna så att vi får all relevant information i tid.
Vill arbeta 50% måndag – fredag enligt ök tider.
Har goda kunskaper både muntligt och skriftligt i svenska och engelska.
Har god kommunikations- och samarbetsförmåga.
Har erfarenhet av liknande anställning.
Har goda datakunskaper. Du kommer att arbeta i våra två bokningssystem OPERA och ROVER.

Ansökningarna behandlas löpande varför vi ber dig att söka så snart som möjligt, dock senast 30/9 2018. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Ansökan mailas till Meeting & Event Manager Susanna Klint, susanna.klint@hotelnorrtull.se

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02