Annons
Annons

Guest Relations Manager

Clarion Hotel Arlanda Airport

Det finns en anledning till att det är just du som önskar att jobba i Nordic Choice Hotels. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 13.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan!

You make them fall in love with us. Over and over again.

Lever och andas du service? Är du en obotlig optimist med en smittande energi och en karisma människor dras till? Älskar du dessutom hotell och flygplatser lika mycket som vi gör – Då måste vi träffas!

Vår fantastiska Guest Relations Manager (GRM) Hanna går vidare i karriären och vi letar nu efter den som kan fylla hennes lysande kostym. GRM rapporterar till Welcome Office Manager.

Vem söker vi?

Vi söker dig som alla dagar i veckan vill sätta gästens upplevelse i fokus genom vår vision: att öka livskvaliteten för gäster och medarbetare. Du är en frontperson som får våra gäster att känna sig sedda, hörda och speciella. Du syns ofta runt på hela hotellet där du inspirerar resten av huset att alltid leverera serviceupplevelser som får våra gäster att längta tillbaka till oss!
Vi ser gärna att du har en gedigen erfarenhet av servicebranschen. Du pratar och skriver svenska och engelska helt obehindrat, samt kan gärna några andra språk. Du är kreativ, arbetar självständigt och är bra på att planera och organisera din tid och ditt arbete. Flexibilitet är självklart för dig.

Vad får du?

En plats som aldrig sover. Clarion Hotel Arlanda Airport hittar du i hjärtat av Arlanda flygplats och här möts människor från hela världen. Du blir en viktig del av människors resande, ena dagen kavaj och laptop, andra dagen flip-flop och solhatt. Här skapar vi stora och små ögonblick och allt med en stor dos passion. Du får ett spännande, krävande, meningsfullt och varierande arbete i ett stundtals högt tempo med stora utvecklingsmöjligheter i Skandinaviens största hotellkedja. Du får också över hundra passionerade kollegor med över 25 olika nationaliteter. Du och din unika historia kommer att göra oss starkare.

Nyfiken på oss? Titta in på vår Facebook och Instagram för att lära känna oss lite mer eller på vår hemsida för information om hotellet.

We Care a lot!

Vi är ett företag med människor som bryr oss om andra människor, och den planet vi lever på. Tillsammans med dig ska vi minska vår miljöpåverkan och hjälpa andra människor, för att skapa en bättre värld. Det är viktigt för oss och vi tror att det är lika viktigt för dig.

Ansvar och arbetsuppgifter:

• Säkerställa att gästservicen alltid håller högsta nivå.
• Dagligen besvara samtliga gästenkäter i alla våra kanaler.
• Projektering och genomförande av gästaktiviteter på hotellet.
• Nyckelperson i hantering av VIP-gäster samt vårda relationer med befintliga stamgäster.
• Relationsskapande inom och utanför hotellets dörrar med säljfokus.
• Nätverkande på flygplatsen.
• Synlig på hotellets samtliga avdelningar samt driftarbete i Welcome Office.
• Reklamationshantering med aktiv uppföljning och rapportering.

Anställningsvillkor:
Lön: Enligt överenskommelse
Tjänstgöringsgrad: 100%
Arbetstider

Du jobbar lite alltid och aldrig. Stor variation mellan administration och drift. Flexibla arbetstider som kan innefatta kvällar och helgtjänstgöring. Innefattar Dutytjänstgöring enligt schema.

Hit och hem!
Att ta sig till Arlanda flygplats och hotellet är lättare och närmare än du tror. Det tar 20 minuter med Arlanda Express, 40 minuter med Flygbussarna och som anställd får du specialpris på månadskort. Pendeltåget tar 38 minuter till Stockholm C och 17 minuter till Uppsala C. Vill du hellre ta bilen, får du specialpris på Alfa- och Beta parkeringen och därifrån tar du shuttle bussar som går varje kvart. Har du turen att bo i närheten går det bussar dygnet runt till tex Märsta.

Är vi en perfect match? Vågar du anta utmaningen? Vi ser fram emot att ha vår nya GRM på plats så snart som möjligt!

Vill du veta mer eller undrar över något? Maila: aida.sissay@choice.se

Lycka till!

Aida Sissay
Welcome Office Manager

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02