Annons
Annons

Konferenskoordinator

Hotel Kung Carl

Vi söker en Konferenskoordinator till Hotel Kung Carl.

Hotel Kung Carl är Stockholms äldsta familjeägda hotell och är konstant aktuellt med sitt centrala läge vid Stureplan, djärva design och närhet till Stockholms nöjen, grönområden och sevärdheter. Vi har 143 unikt inredda rum, takterrass, Nordfranskt Bistro, Jazzklubb, två härliga barer samt konferens och festvåning med bästa utsikten över Stureplan.

Som konferenskoordinator kommer du vara spindeln i nätet, vara den som finns på plats för att möta våra konferensgäster och hjälpa dem genom dagen för den bästa upplevelsen. I tjänsten jobbar du i ett team, som sköter driften och detaljplaneringen kring våra konferenser och grupper.

Vi söker Dig som är en driven och god organisatör/administratör. Du brinner för att överträffa gästernas förväntan och charmar våra gäster med både leende och yrkesstolthet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av konferens eller hotellreception. Kunskaper i hotellsystemet Fidelio Suite8 är meriterande och du ska behärska såväl svenska som engelska i tal och skrift. Det är viktigt att du är fokuserad i ditt arbete och tycker om att arbeta i ett högt tempo med gästens välbefinnande i fokus.

Den vi söker har stark utstrålning, vågar vara personlig och överraska. Du har passion för yrket och mycket positiv energi. Du är ordningsam, har öga för detaljer och är trygg i dig själv och i din yrkesroll. Du har lätt för att kommunicera och arbeta i team.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
• Se till att konferenslokalerna är iordningställda med möblering och skyltning
• Välkomna konferensgästerna & duka upp morgonens kaffebuffé
• Konferensservice
• Kvalitetssäkring med gästenkäter
• Administration av konferens, grupp och eventbokningar, så som detaljplanering, namnlistor, fakturering mm
• Vara närmast kontakt med våra kollegor inom restaurang
• Stötta bokningen (konferens, grupp och festvåning) vid behov
• Schemalagd arbetstid i hotellreceptionen en helg i månaden

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med 6 månaders provanställning.

Vi tillämpar kollektivavtal och arbetstiden är till största delen dagtid men kan komma att innefatta både kvällar, helger och storhelger.

Känner du att det här är jobbet för dig? I så fall tycker vi att du ska skicka in din ansökan nu direkt men senast 8 juni. Ansökningar behandlas löpande varpå tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så vänta inte – hör av dig till oss redan idag om du är den vi letar efter.

Vill du veta mera om tjänsten: kontakta Annelie Bergsten, Hotellchef, tel. 08-463 50 40.

Om du är intresserad av tjänsten är du välkommen att skicka din ansökan med CV och personligt brev via email till annelie.bergsten@kungcarl

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02