Annons
Annons

Guest & Staff Relations Manager

Radisson Blu Riverside Hotel

Nu skall vi på Radisson Blu Riverside Hotel utöka vårt härliga team med en Guest & Staff Relations Manager. Detta är en relativt ny roll i vår organisation. Vår Guest och Staff Relations Manger skall ta hand om våra gäster och personal för att göra hotellet till det absolut bästa hotellet att bo och arbeta på. Vi söker dig som älskar att sätta gästen i fokus och ge dem upplevelser i världsklass. Du ansvarar för att svara på gästens frågor och funderingar som vi får in via olika kanaler. Du älskar att leverera 100% gästnöjdhet med det lilla extra. Förutom att vara den naturliga länken med våra gäster är du även länken till vår fantastiska personal, tar du hand om vår internkommunikation för att skapa en ännu starkare vi-känsla och gör enklare HR uppgifter. Du hjälper avdelningscheferna att ha en god relation med skolor för att hotellet skall hitta fler nya fantastiska kollegor och praktikanter.

Utöver allt detta skall du arbeta nära Vd:n där du kommer att stötta, utveckla och driva olika projekt för att utveckla verksamheten. Du stöttar ledningsgruppen i olika projekt.

Du som söker tjänsten är mycket positiv, engagerande, pålitlig med hög integritet. Du har ett inneboende driv och är prestigelös. Du har flera års erfarenhet av hotell och restaurangbranschen i någon form av ledande befattning. Du har ett eget inre driv och ser dig själv i en ledande position i framtiden. Vi erbjuder dig ett arbete i en rolig, stimulerande och engagerad miljö där vi tar focus på detaljer.

Tjänsten rapporterar direkt till hotellets Vd.
Frågor om tjänsten, kontakta hotellet Vd Alice von Geijer på 031-383 40 00.

Sista ansökningsdag är 19 november, intervjuer kommer att pågå löpande under ansökningstiden.

Radisson Blu Riverside erbjuder 265 unikt designade rum och sviter i en kreativ och inspirerande miljö.
Hotellets gäster kan njuta av fri tillgång till hotellets Wellness-avdelning på våning 11, med spa-pooler, bastu, gym och en takterrass med magisk utsikt över hamn och stad.

I den flerfaldigt prisbelönta restaurangen och baren Cuckoo´s Nest serveras spännande mat och dryck som med fördel avnjuts på uteserveringen under årets varmare dagar. 
Den moderna konferensvåningen med de fem ljusa konferensrummen samt närheten till Lindholmen Conference Centre, gör hotellet till den perfekta mötesplatsen, mitt i det nya Göteborg.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02