Annons

Head chef och Sous chef

Grand Hotel Saltsjöbaden

Vår Head chef Jonny och Sous chef Pia följer sin dröm och flyttar söderut, nu söker vi deras efterträdare som skall vara med oss på resan och utveckla Grand Hotel Saltsjöbaden in i framtiden.

Head Chef
Den vi söker är noggrann och strukturerad – Har ett eget driv, initiativförmåga och gillar att jobba i ett högt tempo – Vi är en rolig arbetsplats med härliga kollegor. Nyfiken? Kolla in länken

Vi söker dig med ambition att laga härlig, ärlig mat. Som Head chef säkrar du upp vår kvalitet och ansvarar för kökets prestation. Du coachar och utbildar och är ansvarig för kökets rutiner. Du ansvarar för personalplanering och rekrytering till köket och du arbetar tätt med restaurangchefen för att uppnå ekonomiska- och kvalitetsmål.

Du ansvarar för varuflödet, hygien och kvalitetssäkring samt kontrollerar och följer upp leveranser/följesedlar och säkrar att det stämmer överens med beställning. Du ansvarar för månatlig inventering och är väl insatt i och kan säkerställa att rutiner, checklistor och egenkontroll fungerar.

Tillsammans med kollegor säkerställer du bästa service, kvalitet och hygien för våra gäster.
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta gärna vår VD Katarina.romell@grandsaltsjobaden.se eller vår nuvarande köksmästare Jonny.Johansson@grandsaltsjobaden.se

Intervjuer kommer ske löpande men så länge annonsen är publicerad finns det chans, så tveka inte att söka. Vi har bostad, kanske finns du i norr eller söder och vill flytta till Stockholm? Hoppas vi ses!

Sous chef
Vi söker dig som har ett genuint intresse för matlagning. Du har den utbildning som krävs och har jobbat i restaurangkök i minst fem år. Du är ansvarstagande, noggrann och självgående. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Du kommer att ingå i ett professionellt och glatt gäng som tillsammans har en gedigen erfarenhet och brinner för att alltid ge våra gäster bästa möjliga matupplevelse.

Arbetstiden är uppdelad på vardagar, kvällar och helger. Tillträde snarast. Lön efter överenskommelse.

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta gärna vår VD Katarina.romell@grandsaltsjobaden.se eller vår nuvarande köksmästare Jonny.Johansson@grandsaltsjobaden.se

Intervjuer kommer ske löpande men så länge annonsen är publicerad finns det chans, så tveka inte att söka. Hoppas vi ses!

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02