Annons
Annons

Head of Food & Beverage Operations

Stockholm Live

Stockholm Live driver Nordens mest besökta arenor i form av Avicii Arena, Friends Arena, Tele2 Arena, Annexet, Hovet och Södra Teatern, samt attraktionen SkyView vid Avicii Arena. Varje år besöker över 3 miljoner människor våra arenor och de evenemang och aktiviteter som de gästas av. Stockholm Live är en del av ASM Global, ett världsledande företag inom arenadrift och evenemangsstrategi som driver över 325 arenor, stadium, kongresscenters samt teatrar världen över. För mer information se www.stockholmlive.com alternativt www.asmglobal.com.

Vi går nu in i en spännande utvecklingsfas där vi bygger upp en organisation för att efter sommaren ha egen drift av Food & Beverage på Avicii Arena, Hovet och Annexet. Som Head of Food & Beverage Operations kommer du vara med i uppstart och uppbyggnad av denna nya organisation och ansvara för det operativa arbetet. Du leder, koordinerar och organiserar samtliga verksamhetsområden såsom C&E/galor, premium, konferens, kiosker, barer, restauranger, kök och lager. Du coachar och stöttar avdelningscheferna i dagliga driften och mot uppsatta mål. I uppdraget ingår också att löpande planera för utveckling av våra tjänster, sortiment och produkter samt uppföljning av kvalitet i leverans med syftet att öka merförsäljning men också kundnöjdhet. Du rapporterar till Director of F&B samt är en del av vår operativa ledningsgrupp där du aktivt bidrar till utvecklingen av att Stockholm Live levererar minnesvärda upplevelser till våra besökare.

Din profil och bakgrund
Vi söker dig som är en engagerad ledare med förmågan att inspirera och skapa arbetsglädje. Du vet hur man bygger laganda och tillsammans skapar ni bästa service- och gästupplevelse men också goda resultat. Att vara operativt delaktig är en självklarhet för dig och din utgångspunkt är att sträva efter kvalitet och effektivitet i alla led. För att uppnå företagets mål krävs en noggrannhet och snabbhet i kombination med förståelse för kundens behov. Som person är du ödmjuk och lyhörd men samtidigt tydlig i din kommunikation med förmågan att kravställa. Du har en gedigen förståelse för F&B processer på olika nivåer, kopplat till service och kvalitet men också till logistik och resultat. Du är innovativ och nyfiken, med ett driv att utveckla, förändra och förbättra samt en problemlösande attityd med hög beslutsamhet. Du förmedlar ett lugn, kan prestera under press och van att leverera i en stressig miljö.

Vi ser att du kommer från en liknande operativ ledarroll inom F&B med flera års erfarenhet och förståelse av stordrift och multi units i en komplex verksamhet. Du har en eftergymnasial utbildning, gärna en högre utbildning inom F&B Management eller annan motsvarande. Du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat samt har god systemvana och kunskaper i officepaketet.

Låter detta som du? Välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, så vänta inte! I denna rekrytering samarbetar vi med Pointpeople Rekrytering och Executive Search. Har du frågor, vänligen kontakta Helena Larson 070-753 33 10.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02