Annons
Annons

Head of Sales

Cabonline

Cabonline är Nordens ledande taxiföretag med cirka 2 600 anslutna åkerier och cirka 4 600 bilar i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Inom Cabonline finns en rad välkända varumärken som TaxiKurir, Taxi Skåne, Taxi Väst, Umeå Taxi, Sverigetaxi, TOPCAB, Norgestaxi, Kovanen och Taxi 4×27. Genom Cabonline får åkerierna tillgång till attraktiva kundavtal, stöd från branschledande teknikutveckling samt nytta av stordriftsfördelar, effektiv service och en gemensam infrastruktur. Gruppen omsatte 2021 cirka 4,5 Mdr SEK. För mer information, cabonlinegroup.com

Vi är inne i en förändringsresa och söker nu en affärsmässig och kommersiell Head of Sales som vill leda och driva utvecklingen av vår försäljning mot nya höjder. Du leder och coachar proaktivt vårt säljteam mot uppsatta mål samt deltar själv i det operativa säljarbetet med fokus på avtalskunder och upphandlingar, såväl befintliga som nya kunder. Du säkerställer resultat och lönsamhet men viktigt är också kvalitet och kundnöjdhet. Du har i dagsläget två direktrapporterande säljare/KAM och en teamleader på innesälj samt säljeder även övriga KAM och säljsupport i samtliga våra nordiska länder. Ditt ansvar kan komma att växa inom kort. Du rapporterar till Chief Commercial Officer. Placering i Stockholm.

Din profil
Vi söker dig som brinner för försäljning, har ett högt affärstänk och en vilja att leverera resultat. Du är framåtlutad, vågar utveckla och gillar förändring. Du är van att driva ett strategiskt försäljningsarbete internt men har också förmågan att bryta ner strategier till handling och genomförande. Att operativt delta i säljarbetet är en självklarhet och du har lätt för att bygga långsiktiga kundrelationer. Du är närvarande i ledarrollen och med energi och engagemang coachar och bygger du ett drivet säljteam, där ni tillsammans skapar framgång. Som person uppfattas du prestigelös och du har en tydlig kommunikativ förmåga med lätt för att uttrycka dig samt att du har ett strukturerat och metodiskt arbetssätt.

Din bakgrund
Vi ser att du kommer från en säljledande roll inom besöksnäringen med erfarenhet av större avtalsförhandlingar, upphandlingar och långsiktiga kundrelationer, gärna ett upparbetat kontaktnät inom B2B. Vi värdesätter en hög branschförståelse och ett genuint intresse av framtidstrender och du håller dig uppdaterad om vad som händer på marknaden. Du har tidigare god erfarenhet av målstyrningsarbete och erfarenhet av att leda och utveckla medarbetare i en säljorganisation. Du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat. Meriterande är en akademisk bakgrund eller motsvarande, gärna inom försäljning, marknad eller ekonomi.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande. I denna rekrytering samarbetar vi med Pointpeople Rekrytering & Executiev Search. Vid frågor vänligen kontakta Helena Larson, 070-753 33 10.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02