Annons
Annons

Hotel Manager

The Studio Hotel

Välkommen till ett nyöppnat personligt hotell i Kista, The Studio Hotel, som nu söker en engagerad och erfaren hotellpersonlighet! The Studio Hotel öppnade i år, mitt i Kista med 160 nyrenoverade moderna rum i stilren skandinavisk design. 123 av våra rum är longstay med eget kök och resterande är traditionella hotellrum.

Vi söker nu en Hotel Manager, en nyinrättad roll, där Du kommer att ha det yttersta operativa ansvaret för driften av hotellet. En möjlighet för Dig att bli en nyckelperson i vår organisation.

Vi ser att du är en handlingskraftig och trygg ledare med högt driv och stor affärsmässighet. Du brinner för att göra affärer, likväl att utveckla och coacha dina medarbetare. Du tycker om att vara närvarande bland såväl gäster som personal och du har service och värdskap i ditt DNA. Du är en bra lyssnare och skapar förtroende både i och utanför organisationen.
Du har idag en ledande befattning hos någon av våra kollegor och har goda sälj-, affärsmässiga och ekonomiska resultat i bagaget.

Om The Studio Hotel:
Vi är ett oberoende privatägt hotell nära Kista centrum. Vi är en liten organisation där vi alla hjälps åt och arbetar både nära varandra och kunden. Vi söker nu Dig som vill driva och utveckla detta hotell tillsammans med oss ägare. Du kommer att vara delaktig i kommande beslut och hotellets utveckling.

Mer information och bilder om hotellet – se www.studiohotel.se www.studiohotel.se.

Vi ser att dessa ord representerar dig:
Ledare
Säljande
Affärsmässig
Strategisk
Resultatinriktad
Modig
Analytisk

Du har minst tre års erfarenhet av en ansvarsroll på hotell och är van att jobba i olika system. Goda kunskaper i HotSoft från Hoist är en merit. Språk – Svenska och engelska.

Frågor och ansökan
Din ansökan vill vi ha så fort som möjligt, tjänsten tillsätts så fort vi hittar rätt kandidat. Frågor om tjänsten besvaras av delägare och VD, Anders Olofsson, anders@studiohotel.se tfn 070-6271615 Ansökan skickas till work@studiohotel.se

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02