Annons

Hotel Manager Clarion Hotel Stockholm

Clarion Hotel Stockholm

Clarion Hotel Stockholm på heta Södermalm söker en Hotel Manager. Är det du? I så fall har du stor drivkraft, passion för att leda, utveckla och skapa extraordinära resultat och vill vara med oss att skapa en speciell upplevelse för våra gäster på Clarion Hotel Stockholm.

Du är en erfaren ledare som gillar att entusiasmera, peppa och lyfta dina kollegor. Du motiveras av att ta helhetsansvaret för både gästupplevelsen och resultatansvar. Du är driven, utåtriktad och går igång på att jobba med försäljning för både marknadsaktiviteter, som införsäljning och merförsäljning på plats. Du är en duktig kommunikatör och du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska. Du har minst tre års erfarenhet av liknande tjänst och är mycket väl insatt i branschen.

Vad vi erbjuder dig
En utmanande arbetsplats i konstant utveckling. Vara en del av hotellets strategiska ledningsgrupp samt den operativa driftgruppen och du rapporterar direkt till hotelldirektören. Vara en del av Clarion Hotel; en spännande hotellkedja som ingår i Nordic Choice Hotels med över 200 hotell som drivs av våra värdeord: energi, mod och begeistring. Vi tror att vår positiva utveckling och tillväxt är resultatet av medarbetare som vågar tänka och vara annorlunda. Tjänsten är på heltid med varierande arbetstider. Främst dagtid men kvällar och helger förekommer.

Är vi din perfekta match? Skicka din ansökan idag, tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vid frågor om tjänsten, kontakta vår Hotelldirektör och VD Ida-Maja Tejle eller vår Passion Manager Johanna Ödén.

Mail: ida-maja.tejle@choice.se, johanna.oden@choice.se

Läs gärna mer om oss på: choice.se/clarion/stockholm

Om Clarion Hotel Stockholm
Clarion Hotel Stockholm har under sina 16 år varit en levande och självklar mötesplats på Södermalm. Med 532 hotellrum, 17 konferenslokaler, Elements Spa, Eatery Social Skanstull och Living Room är vi ett av Stockholms största hotell. Vi vill med en inspirerande miljö, musik, vernissager och andra evenemang ge våra gäster inspiration och kreativitet som lockar både hotell- och konferensgäster samt stockholmare. Clarion Living – Not just Staying.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02