Annons
Annons

Hotell och konferenschef

Sigtunastiftelsen

Sigtunastiftelsen söker Hotell och konferenschef

Sigtunastiftelsen är en unik plats som sedan 1917 bedriver en mångfacetterad verksamhet. Här ryms hotell, konferens, kultur, forskning och bibliotek under ett och samma tak. Vi söker nu dig som vill driva och utveckla vår hotell- och konferensverksamhet. Som Hotell- och konferenschef har du både det övergripande och det operativa ansvaret för Sigtunastiftelsen Hotell & Konferens, du är en del av Sigtunastiftelsens ledningsgrupp och rapporterar direkt till Sigtunastiftelsens direktor/vd. Sigtunastiftelsen är en privat stiftelse med dialog och kristen humanism som ledstjärnor. Vår hotell- och konferensverksamhet riktar sig till företag, organisationer, universitet- och högskolor liksom till privatmarknaden.

Vi söker dig med…
en gedigen erfarenhet av liknande arbete och ett stort intresse för hotellekonomi, försäljning och gott värdskap. Du har ett bra sinne för affärsverksamhet och marknadsföring, du tänker strategiskt och är lösningsorienterad med vana att arbeta mot uppställda mål. Minst lika viktigt är att du har ett tydligt ledarskap där du själv är en förebild i att både motivera och utveckla dina medarbetare.

Du har
… en för uppdraget relevant utbildning med väl dokumenterad ledarerfarenhet och goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Du känner dig bekväm med olika former av hotell- och konferensrelaterade IT-system och har goda kunskaper i Officepaketet. Tidigare erfarenhet av Hotsoft är meriterande.

Vi erbjuder
… en unik arbetsplats där Sigtunastiftelsens vackra kulturmiljö och mångfacetterade verksamhet utgör en fantastisk resurs. Ditt uppdrag är att förvalta detta, samtidigt som du har fokus på utveckling av verksamheten. Sigtunastiftelsen har 62 hotellrum, 20 konferenslokaler, en restaurang med drygt 140 sittplatser och en festvåning med plats för upp till 160 middagsgäster. Här skapas möten av vitt skilda slag – både till storlek och karaktär. Anläggningen är Svanen-märkt och restaurangen är Krav-certifierad. Att du värdesätter hållbarhet och driver dessa frågor inom ramen för hotell och konferensverksamheten ser vi därför som en viktig del av din roll i organisationen. Sigtunastiftelsen är också medlemmar i Svenska Möten vilket ger goda möjligheter till både fortbildning och erfarenhetsutbyte med branschkollegor.

Mer om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Vi kommer att hålla intervjuer löpande med sista ansökningsdag 22 april 2019Tillträde enligt överenskommelse.

För mer information, kontakta gärna Alf Linderman, direktor/vd, på telefon 0702-581949 (alf.linderman@sigtunastiftelsen.se)

Märk din ansökan med Hotell & konferenschef maila till ansokan@sigtunastiftelsen.se

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02