Annons
Annons

Hotellchef

Hotel J

En modern skärgårdsupplevelse i Stockholm

På en av Stockholms mest natursköna platser hittar du Hotel J, en lättillgänglig oas mitt emellan storstad och skärgård. Här bor du i ljus och luftig skandinavisk stil med en fantastisk utsikt över Stockholms hamninlopp. Du tar dig enkelt mellan J och Stockholms innerstad med båt på bara 25 minuter.

Hos oss har du allt du behöver för en modern skärgårdsupplevelse. Ät middag på Restaurant J eller i J:s Tornvilla. Värm dig framför brasan eller drick kaffe med havsutsikt i vår trädgård. Du kan också ta en löprunda längs vattnet eller i det närliggande naturreservatet Nyckelviken innan du svalkar dig med ett bad från vår egen brygga.

Oavsett vad du väljer att göra är det viktigaste att du känner in vår trivsel och njuter av det vackra läget. På J vill vi erbjuda guldkornen ur både stads- och skärgårdsliv, alltid med hög kvalitét och familjär service i fokus.

Dina arbetsuppgifter och ansvarsområden

Som hotellchef på J leder du arbetet i receptionen och på konferensen samt ansvarar för arbetet med fastigheten tillsammans med vår husfru och fastighetsskötare.

Du är en engagerad och inspirerande ledare med en stark förmåga att organisera och motivera dina kollegor i arbetet att serva våra gäster på bästa sätt.

Arbetet hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang.

 Personliga egenskaper som vi värdesätter är:

  • Glad, positiv, prestigelös
  • Brinner för service
  • Tydlig och kommunikativ
  • God samarbetsförmåga
  • Kvalitetsmedveten

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt då tjänsten kan komma att tillträdas innan sista ansökningsdagen har gått ut.
Tillträde: Årsskiftet

Arbetstider och omfattning: Rörlig arbetstid, 100%
Lön: Enligt överenskommelse.
Kontakt: Sophie Norberg, tf VD
sophie@hotelj.com 08-601 3003

 

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02