Annons
Annons

Hotellchef

Breda Blick & Hotell Gute

Har du länge gått i tankarna att det vore spännande att driva ditt eget hotell/pensionat? Är du den där kreativa problemlösaren som gillar att trolla med knäna och sätta en surdeg medan du diskar och hänger tvätten? Har du koll på ekonomi men inte resurerna att köpa ditt eget ställe att driva? Då har vi något att erbjuda dig!

Breda Blick och Hotell Gute söker nu en Hotellchef som är beredd att axla ansvaret för att driva och utveckla våra två underbart genuina hotell samt ett trädgårdscafé ett stenkast från Botaniska trädgården. Vi behöver dig med äkta arbetsglädje, vilja, engagemang och ett brinnande intresse för att skapa en genuin och annorlunda upplevelse för våra gäster. Breda Blick och Hotell Gute är två av Visbys äldsta hotellpärlor med fantastisk charm och stor potential att bli en oas för gästen som söker det lilla extra i sin hotellvistelse i form av äkthet och genuin värme. Brinner du för att utveckla värdskap på riktigt på en plats där nutid möter dåtid, där historien är påtaglig i varje steg du tar, då kan du vara den vi söker.

Vi söker en varm och handlingskraftig Hotellchef med fullt driftsansvar när det gäller service, gästbemötande, kvalité och ett ekonomiskt resultat i linje med målsättningen. Du älskar att driva och fokusera på den lokala marknaden och att skapa goda förutsättningar för dina medarbetare att växa och dina gäster att trivas så bra att de återkommer år efter år. Du är en varm och trygg ledare med god självinsikt och högt driv. Du är en god lyssnare och skapar förtroende både i och utanför organisationen.

Din positiva grundsyn smittar av sig och inspirerar andra och du brinner för att utveckla och coacha dina medarbetare. Du tycker om att vara närvarande bland såväl gäster som personal. Som chef leder du genom att vara ett föredöme i driften och visar att det går att åstadkomma goda resultat med små medel.

Vi ser att du har följande kvalifikationer/erfarenheter:
• Erfarenhet av olika befattningar inom hotell- och restaurangbranschen
• Vana vid budgetarbete samt dagliga nyckeltal och driftsrelaterade siffror
• Kunskap om konceptutveckling inom hotell- och café/restaurangbranschen
• Behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift

Personliga egenskaper:
• Du brinner för värdskap
• Trygg i att arbeta på egen hand
• En varm och trygg ledare som får personalen att utvecklas och göra sitt bästa
• Drivs av att skapa ordning och stabilitet i organisationen
• Resultat- och måldriven
• Kommunikativ och coachande
• Kreativ och ett starkt driv att ständigt följa upp och utveckla produkten samt se detaljerna som gör stor skillnad för den totala gästupplevelsen

Tjänsten
Breda Blick och Hotell Gute erbjuder dig en helårsanställning på en utvecklande och inspirerande arbetsplats där du ingår i ett litet väl sammansvetsat team som ställer upp och stöttar varandra i vått och torrt. Arbetet är säsongsbetonat, vi arbetar med årsarbetstid vilket innebär att du under vissa perioder arbetar mer än heltid och att du under andra perioder kan ta ut extra ledighet. Vi följer kollektivavtalet Visita – Unionen. Som Hotellchef rapporterar du till vår VD.

Ansökan
För mer information om tjänsten eller för att maila din ansökan är du välkommen att kontakta HR-ansvarig Andréa Abrahamsson på: 070-670 97 97 eller andrea.abrahamsson@totthotels.se

Tillträde
Tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Urvalsarbetet sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02