Annons

Hotellchef

Welcome Hotel

Welcome Hotel söker ny Hotellchef!

Welcome Hotel & SPA har under de senaste åren genomgått en stor förvandling. Idag är vi ett modernt och personligt hotell med ett fantastiskt SPA. Vi har genomfört ytterligare satsningar på produkten och söker därför Dig som kan hjälpa oss med att utveckla ett destinationshotell med fokus på såväl privatresenärer med SPA paket som den mer traditionella affärsresenären. Verksamheten innefattar 146 rum, Welcome SPA, Bistro, konferens, Co-office samt 16 långtidslägenheter.

Vi befinner oss mitt i växande Barkarbystaden med ett mycket bra läge endast 15 minuter till Stockholm C och 30 min till Arlanda. Verksamheten är privatägd, inom Welcomegruppen ingår även anrika Wärdshuset Lasse Maja som ligger endast ett stenkast från hotellet med moderna konferenslokaler för upp till 240 personer. Inom verksamheten finns stora utvecklingsplaner för området med utbyggnad av SPA, fler hotellrum samt restaurangen.

Som operativ Hotellchef med stort driv brinner du för service och att teamet tillsammans skapar en upplevelse som får våra gäster att längta hit och att komma tillbaka. Du har en naturlig ledarstil och trivs i rollen som ledare för såväl personal som våra gäster. Du är med och sätter upp mål och säkerställer att vår gästnöjdhet ständigt når högsta klass. Du är en” doer” som trivs med att vara i driften bland gäster och personal. Du gillar att jobba med utveckling av både hård och mjukvara. Du är strukturerad och har hög arbetskapacitet. Din roll innebär att du under rådande pandemi kommer arbeta mycket operativt med egna pass i receptionen och även till viss del när marknaden så sakteliga återgår till det mer normala. Du är med i ledningsgruppen, jobbar tätt med VD och vi tror att du vill utvecklas i ett företag som är förändringsbenäget med korta beslutsvägar där du har stor möjlighet att påverka.

Se gärna våra hemsidor för mer information om produkten: www.welcomehotel.se samt www.lassemaja.se

Ansvarsområden
• Frontoffice, Housekeeping och Fastighet
• Se till att vi levererar bra kvalitet och hög servicegrad
• Ansvara för utveckling av hotellets drift
• Utveckla produkten i form av event/paket
• Vara del av ledningsgruppen och rapportera till VD

Önskade kvalifikationer
• Minst 8 års erfarenhet från besöksnäringen varav minst 3 år som arbetsledare
• Gärna erfarenhet från destinationshotell med fokus på paketförsäljning
• Högskoleutbildning är meriterande men ej ett krav
• Fokus på gäst-, kund och medarbetarnöjdhet
• Goda ledar- och kommunikations egenskaper
• Goda kunskaper i ekonomi, förstå resultaträkning
• Branschkunskap kring mat & dryck

Tjänsten är en heltid med tillsvidareanställning och 6 månaders provanställning.
Ansökan sker med CV och personligt brev till jobb@welcomehotel.se . Intervjuer sker löpande.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02