Annons
Annons

Hotellchef

Hotell Nostalgi och Hotell City Motala

Nostalgi Invest AB driver två hotell i Motala: Hotell Nostalgi och Hotell City. Hotellen har olika karaktär och olika målgrupper. I koncernen ingår även Motala Motormuseum. Hotellen har tillsammans 76 rum och 4 konferensrum.

Vi söker en rutinerad hotellchef som tillsammans med medarbetarna driver försäljning och lönsamhet. Du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du är en person som gillar nya utmaningar och som vill vara med och utveckla vår verksamhet.

Dina arbetsuppgifter:
Som hotellchef hos oss har du det övergripande ansvaret för hotellens drift, personal och försäljning. Tjänsten har resultat-, personal-, kvalitets- och arbetsmiljöansvar och rapporterar direkt till koncernens VD. Du har en passion för service och genom ditt ledarskap inspirerar och motiverar du dina medarbetare att leverera service i hög klass.

Du är strukturerad, analytisk och lyhörd. Du leder ditt team genom ett närvarande ledarskap och ser hellre möjligheter än svårigheter. Du kommer själv att jobba aktivt i verksamheten.

Vi söker en trygg ledare som brinner för god service, gillar ordning & reda och har koll på siffrorna. Jobbet som hotellchef innebär ett stort engagemang i hotellens framgångar. Vi söker dig som är en naturlig ledare och som är van att utveckla verksamheten du verkar i.

Erfarenheter:
– Minst 5 års erfarenhet i arbetsledande ställning
– Relevant utbildning
– Arbete i hotellreception eller motsvarande
– Goda kunskaper i svenska och engelska
– Erfarenhet av resultatansvar
– Uppnått goda resultat av försäljning och marknadsföring

Sista ansökningsdag är 2022-04-21

Vi ser fram emot att få välkomna dig till oss på hotell Nostalgi och Hotell City.

Mejla din ansökan till: bertil@motormuseum.se.

Har du några frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Bertil Kristoffersson, 070-580 87 02.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02